Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Eagles Sibiu Progresul Timişoara
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Tudorache verovert de bal door een tackle van achteren. Dinescu is nu in balbezit. Bitang begaat een overtreding. Dinescu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dinescu kan niet meer verder spelen. Pastor komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Ioanin passt de bal zonder na te denken. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu passt de bal zonder na te denken. Nănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nănescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eagles Sibiu - Progresul Timişoara 0:1

15e minuut.
Nănescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lică komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Răscanu onderschept slim de pass. Răscanu probeert naar een medespeler te passen. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică onderschept slim de pass. Lică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dolha speelt de bal door. Prisecari is nu in balbezit. Prisecari passt de bal met de wreef. Lică is nu in balbezit. Lică schiet op doel. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Grecescu geeft een hoge lob. Grecea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecea speelt de bal door. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Dolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jianu is nu in balbezit. Pastor onderschept slim de pass. Pastor draait met de bal, schiet en ... Angelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Eagles Sibiu - Progresul Timişoara 1:1

34e minuut.
Ioanin heeft problemen om de bal te vangen. Ioanin geeft een lange en hoge pass. Răscanu heeft problemen om de bal te vangen. Tudorache rent richting de bal. Tudorache draait met de bal, schiet en ... Angelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Văcăroiu is nu in balbezit. Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu geeft de bal voor. Lică maakt een snoekduik en kopt de bal. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eagles Sibiu - Progresul Timişoara 1:2

43e minuut.
Grecescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Pleşu de bal. Pleşu met een sublieme pass. Lică rent richting de bal. Lică draait met de bal, schiet en ... Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eagles Sibiu 46%, Progresul Timişoara 54%.
FC Eagles Sibiu - Progresul Timişoara 1:2

50e minuut.
Grecescu is nu in balbezit. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu met een sublieme pass. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Grecescu geeft een lange en hoge pass. Şerbănescu kan de bal niet met de borst controleren. Şerbănescu speelt de bal door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Petre speelt de bal door. Pastor is nu in balbezit. Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor is nu in balbezit. Pastor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Văcăroiu passt de bal in één keer door. Puştea rent richting de bal. Puştea speelt de bal door. Lică rent richting de bal. Lică draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Răscanu met een sublieme pass. Lică heeft problemen om de bal te vangen. Văcăroiu rent richting de bal. Lică onderschept slim de pass. Lică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Eagles Sibiu - Progresul Timişoara 1:3

70e minuut.
Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Puştea verovert de bal door een tackle van achteren. Puştea met een sublieme pass. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lică schiet op doel. Dineţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dolha met de inworp. Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal met de wreef. Lică is nu in balbezit. Lică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Eagles Sibiu 50%, Progresul Timişoara 50%.
FC Eagles Sibiu - Progresul Timişoara 1:3