Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: PARC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4109
Radu Andrei Team FC ARSENAL 1991
cd Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 21.4
solide Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Zola rent richting de bal. Zola geeft de bal voor. Marichal kopt de bal weg. Duy Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... Dolha bokst de bal weg.

20e minuut.
Marichal rent richting de bal. Duy Hùng rent richting de bal. Marichal rent richting de bal. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - FC ARSENAL 1991 1:0

22e minuut.
Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu passt de bal in één keer door. Gămălie bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţ rent richting de bal. Negruţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Tufeanu onderschept slim de pass. Tufeanu geeft een lange en hoge pass. Opriş heeft problemen om de bal te vangen. Gămălie rent richting de bal. Gămălie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Broun bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici passt de bal met de wreef. Negruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Popovici kopt de bal weg. Marichal heeft problemen om de bal te vangen. Marichal passt de bal zonder na te denken. Daar is Duy Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Opriş speelt de bal door. Broun bereikt de bal nog maar net als eerste. Broun met een sublieme pass. Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radu Andrei Team 49%, FC ARSENAL 1991 51%.
Radu Andrei Team - FC ARSENAL 1991 1:0

47e minuut.
Ernst rent richting de bal. Ernst geeft een lange en hoge pass. Šakalík kopt de bal weg. Marichal rent richting de bal. Marichal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Gămălie kopt de bal weg. Ernst met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Beldeanu de bal onder controle te krijgen. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - FC ARSENAL 1991 2:0

53e minuut.
Bergkamp geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Opriş met de inworp. Negruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bergkamp geeft een lange en hoge pass. Šakalík is nu in balbezit. Šakalík probeert naar een medespeler te passen. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp passt de bal in één keer door. Šakalík speelt de bal door. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bergkamp geeft een hoge lob. Dănceanu rent richting de bal. Marichal onderschept slim de pass. Marichal draait met de bal, schiet en ... Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - FC ARSENAL 1991 3:0

71e minuut.
Šakalík speelt de bal door. Broun is nu in balbezit. Broun met een sublieme pass. Ernst geeft een lange en hoge pass. Duy Hùng krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Marichal rent richting de bal. Marichal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bunoaica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zola is nu in balbezit. Zola passt de bal in één keer door. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Šakalík is nu in balbezit. Šakalík geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marichal de bal. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng draait met de bal, schiet en ... Dolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radu Andrei Team 32%, FC ARSENAL 1991 68%.
Radu Andrei Team - FC ARSENAL 1991 3:0