Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapidistu 1923 Pelicanul Negru
442 Tactiek pa-pa-do
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 51.2
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Jormakka probeert naar een medespeler te passen. Saccomando rent richting de bal. Saccomando haalt uit met een fantastische trap. Formigaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Karakula rent richting de bal. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal met de wreef. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Žemlička trapt de bal weg van het doel. Salatović kopt de bal weg. Motyliński is nu in balbezit. Saccomando verovert de bal door een tackle van achteren. Saccomando haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Borges geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siewierski de bal. Siewierski passt de bal met de wreef. Karakula is nu in balbezit. Karakula haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Siewierski heeft problemen om de bal te vangen. Siewierski passt de bal in één keer door. Daar is Clavijo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewierski rent richting de bal. Siewierski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karakula is nu in balbezit. Suri kan de bal niet met de borst controleren. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Pelicanul Negru 0:1

19e minuut.
Brycht onderschept slim de pass. Brycht geeft de bal voor. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Žemlička maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Pelicanul Negru 0:2

21e minuut.
Karakula rent richting de bal. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal geeft een hoge lob. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Suri speelt de bal door. Klungelig pakt Dorfinger de bal. Clavijo is nu in balbezit. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Karakula rent richting de bal. Madrigal speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges geeft een hoge lob. Kurniawka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Madrigal met een sublieme pass. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Madrigal kan de bal niet met de borst controleren. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Žemlička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ülem geeft een hoge lob. Jokšić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nărăvaş. Nărăvaş krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Jokšić is nu in balbezit. Brycht onderschept slim de pass. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Žemlička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 70%, Pelicanul Negru 30%.
Rapidistu 1923 - Pelicanul Negru 0:2

50e minuut.
Nărăvaş kopt de bal weg. Ülem bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula is nu in balbezit. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Madrigal geeft een hoge lob. Karakula geeft de bal voor. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Žemlička verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Nărăvaş kopt de bal weg. Siewierski rent richting de bal. Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Salatović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Madrigal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Formigaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Ülem de bal. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel. Žemlička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Cubała geeft de bal voor. Siewierski rent richting de bal. Dorfinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Siewierski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Formigaro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karakula heeft problemen om de bal te vangen. Karakula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Pelicanul Negru 0:3

86e minuut.
Karakula passt de bal met de wreef. Borges geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kurniawka de bal. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Žemlička maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Pelicanul Negru 0:4

89e minuut.
Al Walid verovert de bal door een tackle van achteren. Al Walid geeft een hoge lob. Suri kan de bal niet met de borst controleren. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidistu 1923 - Pelicanul Negru 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidistu 1923 77%, Pelicanul Negru 23%.
Rapidistu 1923 - Pelicanul Negru 0:5