Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.S. Alba Iulia FERENCVAROS TC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Frusina geeft een lange en hoge pass. Randa kopt de bal weg. Gherghina probeert de bal aan de voet te houden. Boca is nu in balbezit. Boca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău geeft een hoge lob. Radu heeft problemen om de bal te vangen. Chipciu rent richting de bal. Chipciu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Randa speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Daar is Marina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dumitraşcu zijn tegenspeler op de grond. Dumitraşcu krijgt een gele kaart. Chipciu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Postelnicu wilt de vrije trap nemen. Gâlceavă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Alba Iulia 63%, FERENCVAROS TC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S. Alba Iulia - FERENCVAROS TC 0:0

60e minuut.
Sabău geeft een hoge lob. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina geeft een hoge lob. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Dumitraşcu probeert naar een medespeler te passen. Boca is nu in balbezit. Gherghina is nu in balbezit. Boca is nu in balbezit. Boca draait met de bal, schiet en ... Dumitriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S. Alba Iulia - FERENCVAROS TC 1:0

68e minuut.
Radu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chivulete komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Frusina rent richting de bal. Ţiclău onderschept slim de pass. Ţiclău geeft een hoge lob. Călugăru rent richting de bal. Călugăru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S. Alba Iulia 39%, FERENCVAROS TC 61%.
C.S. Alba Iulia - FERENCVAROS TC 1:0