Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelicanul Negru FC ARSENAL 1991
pa-pa-do Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 20.9
very good Schieten weak
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Bunoaica geeft een lange en hoge pass. La Nave kopt de bal weg. Kurniawka is nu in balbezit. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 1:0

4e minuut.
Karakula onderschept slim de pass. Karakula passt de bal zonder na te denken. Siewierski speelt de bal door. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal geeft de bal voor. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Dolha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 2:0

6e minuut.
Beldeanu onderschept slim de pass. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal geeft een lange en hoge pass. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurniawka de bal. Kurniawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 3:0

9e minuut.
Bunoaica rent richting de bal. Bunoaica met een sublieme pass. Madrigal speelt de bal door. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 4:0

12e minuut.
Al Walid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borges rent richting de bal. Borges passt de bal zonder na te denken. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Brycht de bal onder controle te krijgen. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski speelt de bal door. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 5:0

24e minuut.
Tufeanu kopt de bal weg. Anghelinii bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal onderschept slim de pass. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 6:0

28e minuut.
Beldeanu probeert de bal met de borst te controleren. Kurniawka rent richting de bal. Anghelinii rent richting de bal. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Siewierski met een snelle inworp. La Nave geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Beldeanu de bal onder controle te krijgen. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Dolha bokst de bal weg. Karakula is nu in balbezit. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 7:0

39e minuut.
Dănceanu kopt de bal weg. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kurniawka kopt de bal weg. Dănceanu heeft problemen om de bal te vangen. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula haalt uit met een fantastische trap. Dolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 22%, FC ARSENAL 1991 78%.
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 8:0

47e minuut.
Daar is Bunoaica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal zonder na te denken. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 9:0

49e minuut.
Siewierski geeft een lange en hoge pass. Karakula kan de bal niet met de borst controleren. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka schiet op doel. Dolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borges de bal. Borges passt de bal in één keer door. Karakula is nu in balbezit. Karakula geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kurniawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 10:0

54e minuut.
Dolha trapt de bal weg. Siewierski met een sublieme pass. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal geeft een hoge lob. Dolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Borges speelt de bal door. Daar is Karakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dănceanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dănceanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
La Nave probeert naar een medespeler te passen. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges speelt de bal door. Karakula rent richting de bal. Karakula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Brycht passt de bal in één keer door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal zonder na te denken. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Madrigal met een sublieme pass. Beldeanu speelt de bal door. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka schiet op doel. Dolha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 11:0

68e minuut.
Brycht rent richting de bal. Brycht passt de bal met de wreef. Karakula rent richting de bal. Karakula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 12:0

72e minuut.
Brycht speelt de bal door. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges speelt de bal door. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Borges rent richting de bal. Borges passt de bal met de wreef. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula is nu in balbezit. Karakula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 13:0

77e minuut.
Kurniawka is nu in balbezit. Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Dolha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 14:0

80e minuut.
La Nave speelt de bal door. Borges heeft problemen om de bal te vangen. Borges passt de bal met de wreef. Daar is Kurniawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Anghelinii probeert naar een medespeler te passen. Siewierski geeft een hoge lob. Karakula is nu in balbezit. Karakula schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beldeanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 19%, FC ARSENAL 1991 81%.
Pelicanul Negru - FC ARSENAL 1991 15:0