Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Cocoline Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2905
Cocoline C.S. Alba Iulia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Târşitu is nu in balbezit. Călugăru onderschept slim de pass. Călugăru speelt de bal door. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Chivulete passt de bal met de wreef. Frusina is nu in balbezit. Frusina passt de bal in één keer door. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Călugăru bereikt de bal nog maar net als eerste. Călugăru met een sublieme pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Vicol bokst de bal weg.

21e minuut.
Pascu kopt de bal weg. Moraru rent richting de bal. Chivulete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moraru raakt geblesseerd tijdens het duel. Roşoga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
David geeft een lange en hoge pass. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu passt de bal zonder na te denken. Săpunaru is nu in balbezit. Săpunaru schiet op doel. Gâlceavă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Frusina met de inworp. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu passt de bal met de wreef. Moraru rent richting de bal. Moraru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocoline 49%, C.S. Alba Iulia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocoline - C.S. Alba Iulia 0:0

64e minuut.
Dumitraşcu passt de bal zonder na te denken. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoga verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Călugăru speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dragu ... Strafschop! Dragu krijgt een gele kaart. Oltenescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oltenescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cocoline 70%, C.S. Alba Iulia 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cocoline - C.S. Alba Iulia 0:0