Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: PARC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6816
Radu Andrei Team Pelicanul Negru
cd Tactiek pa-pa-do
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
28.1 gemiddelde waardering 49.9
adequate Schieten very good
poor Passen solid
weak Verdedigen good


3e minuut.
Bent kopt de bal weg. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges geeft een lange en hoge pass. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brycht met de inworp. Daar is Siewierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siewierski geeft een hoge lob. Karakula springt en kopt de bal. Lemański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Madrigal passt de bal met de wreef. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski passt de bal zonder na te denken. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - Pelicanul Negru 0:1

15e minuut.
Siewierski is nu in balbezit. Siewierski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Velagić de bal onder controle te krijgen. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
La Nave probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zola rent richting de bal. Zola passt de bal in één keer door. Marichal rent richting de bal. Marichal schiet op doel. Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Velagić rent richting de bal. Velagić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siewierski met de inworp. Brycht geeft de bal voor. Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal in één keer door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Brycht probeert naar een medespeler te passen. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal met de wreef. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... Lemański bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Velagić is nu in balbezit. Velagić geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siewierski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Karakula springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Madrigal passt de bal in één keer door. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski passt de bal zonder na te denken. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Lemański trapt de bal weg. Madrigal kopt de bal weg. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bent probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radu Andrei Team 75%, Pelicanul Negru 25%.
Radu Andrei Team - Pelicanul Negru 0:1

47e minuut.
La Nave met een sublieme pass. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski met een sublieme pass. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Velagić onderschept slim de pass. Siewierski rent richting de bal. Siewierski met een sublieme pass. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bent bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula verovert de bal door een tackle van achteren. Karakula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - Pelicanul Negru 0:2

66e minuut.
Brycht met een sublieme pass. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal speelt de bal door. Siewierski rent richting de bal. Siewierski geeft een hoge lob. Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Lemański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - Pelicanul Negru 0:3

70e minuut.
Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski met een sublieme pass. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Lemański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - Pelicanul Negru 0:4

74e minuut.
Madrigal speelt de bal door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurniawka de bal. Kurniawka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Siewierski met de inworp. Brycht geeft een hoge lob. Bent kopt de bal weg. Kurniawka is nu in balbezit. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Brycht probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radu Andrei Team 77%, Pelicanul Negru 23%.
Radu Andrei Team - Pelicanul Negru 0:4