Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FERENCVAROS TC Cocoline
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Bratu probeert naar een medespeler te passen. Atasie bereikt de bal nog maar net als eerste. Atasie speelt de bal door. Chipciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipciu draait met de bal, schiet en ... Vicol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Oprică heeft problemen om de bal te vangen. Marina is nu in balbezit. Oprică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oprică krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Chipciu rent richting de bal. Marina is nu in balbezit. Raţă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chipciu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FERENCVAROS TC 49%, Cocoline 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FERENCVAROS TC - Cocoline 0:0

72e minuut.
Oprică met een sublieme pass. Săpunaru heeft problemen om de bal te vangen. Săpunaru passt de bal in één keer door. Moraru rent richting de bal. Moraru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Plumb passt de bal zonder na te denken. Marina rent richting de bal. Met opzet legt Raţă zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Raţă naar de kleedkamers voor een vroege douche. Marina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
Plumb is nu in balbezit. Plumb passt de bal in één keer door. Atasie is nu in balbezit. Marina rent richting de bal. Marina passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tache probeert de bal aan de voet te houden. Pascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascu passt de bal zonder na te denken. Raţă is nu in balbezit. Raţă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FERENCVAROS TC 53%, Cocoline 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FERENCVAROS TC - Cocoline 0:0