Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bibicu Brașov Dragonii Nordului
433 Tactiek livius 1
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 14.3
average Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu passt de bal zonder na te denken. Hooper is nu in balbezit. Şandru onderschept slim de pass. Şandru haalt uit met een fantastische trap. Hristu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Lubik met een sublieme pass. Galica is nu in balbezit. Pişcot rent richting de bal. Galica onderschept slim de pass. Galica schiet op doel. Butuşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Vînătoru met de inworp. Klungelig pakt Boiangiu de bal. Boiangiu speelt de bal door. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan schiet op doel. Hristu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bibicu Brașov - Dragonii Nordului 1:0

22e minuut.
Daar is Şandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu met een sublieme pass. Şandru rent richting de bal. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan met een sublieme pass. Şandru rent richting de bal. Şandru schiet op doel. Hristu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bibicu Brașov - Dragonii Nordului 2:0

37e minuut.
Ganea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Frăţilă is nu in balbezit. Obrejan verovert de bal door een tackle van achteren. Obrejan passt de bal zonder na te denken. Daar is Şandru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bibicu Brașov - Dragonii Nordului 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bibicu Brașov 41%, Dragonii Nordului 59%.
Bibicu Brașov - Dragonii Nordului 3:0

46e minuut.
Lubik rent richting de bal. Ticu verovert de bal door een tackle van achteren. Ticu passt de bal zonder na te denken. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal met de wreef. Boiangiu rent richting de bal. Şandru rent richting de bal. Şandru haalt uit met een fantastische trap. Hristu bokst de bal weg.

54e minuut.
Obrejan onderschept slim de pass. Dănceanu speelt de bal door. Şandru is nu in balbezit. Şandru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bibicu Brașov - Dragonii Nordului 4:0

57e minuut.
Stănică geeft een hoge lob. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubik maakt een afschuwelijke overtreding. Lubik krijgt een gele kaart. Obrejan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obrejan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bodu heeft problemen om de bal te vangen. Şandru is nu in balbezit. Şandru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stănică rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorgan. Stănică raakt geblesseerd tijdens het duel. Mălăiescu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hooper geeft een lange en hoge pass. Daar is Stănică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galica rent richting de bal. Galica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bibicu Brașov - Dragonii Nordului 4:1

76e minuut.
Lubik met een sublieme pass. Ganea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă draait met de bal, schiet en ... Butuşan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galica is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu met een sublieme pass. Şandru is nu in balbezit. Şandru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Burlan komt het veld opgelopen. Cioară komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Mălăiescu de bal. Mălăiescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bodu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ticu met de inworp. Cioară rent richting de bal. Cioară probeert naar een medespeler te passen. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bibicu Brașov 38%, Dragonii Nordului 62%.
Bibicu Brașov - Dragonii Nordului 4:1