Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cassandra FC FC Dotnet
Normal Tactiek blazor++
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
18.3 gemiddelde waardering 34.3
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Oprică geeft een hoge lob. Inworp. Miketek met een snelle inworp. Czerwek probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Buclea geeft een hoge lob. Bachleda kopt de bal weg. Speriatu met een sublieme pass. Daar is Bachleda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bachleda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Miketek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miketek geeft een lange en hoge pass. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Robatin is nu in balbezit. Robatin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Robatin de bal. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Škultéty rent richting de bal. Škultéty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - FC Dotnet 0:1

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tănăsoaica trapt de bal weg. Inworp. Miketek met de inworp. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Tănăsoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Robatin de bal. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Robatin verovert de bal door een tackle van achteren. Robatin haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - FC Dotnet 0:2

28e minuut.
Amnar is nu in balbezit. Kabudi geeft een lange en hoge pass. Speriatu kan de bal niet met de borst controleren. Robatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robatin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Škultéty bereikt de bal nog maar net als eerste. Robatin rent richting de bal. Robatin passt de bal met de wreef. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narandžić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - FC Dotnet 0:3

35e minuut.
Miclea kopt de bal weg. Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Lagemann is nu in balbezit. Czerwek geeft een hoge lob. Robatin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Lagemann onderschept slim de pass. Czerwek rent richting de bal. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Škultéty bereikt de bal nog maar net als eerste. Škultéty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Miketek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miketek passt de bal met de wreef. Daar is Robatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Škultéty rent richting de bal. Škultéty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - FC Dotnet 0:4

45e minuut.
Doeltrap. Van Handenhoven komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra FC 72%, FC Dotnet 28%.
Cassandra FC - FC Dotnet 0:4

49e minuut.
Becali speelt de bal door. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Narandžić rent richting de bal. Narandžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Oprică geeft een hoge lob. Inworp. Miketek met een snelle inworp. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Robatin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - FC Dotnet 0:5

58e minuut.
Oncică passt de bal in één keer door. Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miketek. Miketek krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Oncică rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miketek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Bachleda probeert naar een medespeler te passen. Robatin is nu in balbezit. Robatin schiet op doel. Tănăsoaica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - FC Dotnet 0:6

70e minuut.
Oprică geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miketek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft de bal voor. Tănăsoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Narandžić rent richting de bal. Narandžić schiet op doel. Robatin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - FC Dotnet 0:7

72e minuut.
Miclea kan de bal niet met de borst controleren. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal met de wreef. Robatin is nu in balbezit. Robatin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - FC Dotnet 0:8

74e minuut.
Van Handenhoven geeft de bal voor. Klungelig pakt Amnar de bal. Czerwek is nu in balbezit. Czerwek passt de bal zonder na te denken. Narandžić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tănăsoaica probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Miketek met een snelle inworp. Czerwek geeft een hoge lob. Daar is Škultéty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Narandžić rent richting de bal. Robatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robatin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - FC Dotnet 0:9

80e minuut.
Škultéty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra FC 72%, FC Dotnet 28%.
Cassandra FC - FC Dotnet 0:9