Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: No Mercy. Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2692
No Mercy. Ulita FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 23.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Paraschiv bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschiv geeft een hoge lob. Dumitraşcu-Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dobrin onderschept slim de pass. Dobrin geeft een hoge lob. Serbanescu is nu in balbezit. Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Dolha onderschept slim de pass. Dolha speelt de bal door. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
No Mercy. - Ulita FC 0:1

26e minuut.
Duma rent richting de bal. Paraschiv onderschept slim de pass. Paraschiv probeert naar een medespeler te passen. Mesaroş heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Apostu heeft problemen om de bal te vangen. Dolha is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Berbecel ... Strafschop! Dolha raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolha kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Apostu verovert de bal door een tackle van achteren. Apostu speelt de bal door. Diamandi is nu in balbezit. Mesaroş verovert de bal door een tackle van achteren. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
No Mercy. - Ulita FC 1:1

40e minuut.
Hâldan probeert naar een medespeler te passen. Corbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbu met een sublieme pass. Daar is Apostu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostu schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Berbecel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Dolha is nu in balbezit. Dolha speelt de bal door. Apostu rent richting de bal. Apostu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No Mercy. - Ulita FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Mercy. 62%, Ulita FC 38%.
No Mercy. - Ulita FC 1:2

47e minuut.
Corbu geeft de bal voor. Inworp. Urs met een snelle inworp. Dolha rent richting de bal. Dolha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Duma verovert de bal door een tackle van achteren. Duma speelt de bal door. Dobrin rent richting de bal. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha haalt uit met een fantastische trap. Petruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jipa met een sublieme pass. Duma met een sublieme pass. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Moromete verovert de bal door een tackle van achteren. Moromete probeert naar een medespeler te passen. Berbecel is nu in balbezit. Dolha verovert de bal door een tackle van achteren. Dolha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Mercy. 65%, Ulita FC 35%.
No Mercy. - Ulita FC 1:2