Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klausenburgers FC Dragonul
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Filantropol probeert naar een medespeler te passen. Baciu heeft problemen om de bal te vangen. Clondescu is nu in balbezit. Baciu is nu in balbezit. Baciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Armeanca geeft een lange en hoge pass. Baciu heeft problemen om de bal te vangen. Cervinski met een sublieme pass. Filantropol rent richting de bal. Filantropol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Clondescu is nu in balbezit. Ursu onderschept slim de pass. Ursu geeft een hoge lob. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburgers - FC Dragonul 0:1

16e minuut.
Bănescu rent richting de bal. Frusina rent richting de bal. Frusina passt de bal in één keer door. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Tararache probeert de bal aan de voet te houden. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damian krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cervinski speelt de bal door. Filantropol is nu in balbezit. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klausenburgers - FC Dragonul 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klausenburgers 52%, FC Dragonul 48%.
Klausenburgers - FC Dragonul 0:2

51e minuut.
Secăreanu probeert naar een medespeler te passen. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Dascălu bereikt de bal nog maar net als eerste. Frusina onderschept slim de pass. Frusina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Baciu rent richting de bal. Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă geeft een hoge lob. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol draait met de bal, schiet en ... Codrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Frusina is nu in balbezit. Frusina passt de bal in één keer door. Butacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klausenburgers 35%, FC Dragonul 65%.
Klausenburgers - FC Dragonul 0:2