Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: FC Dotnet Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2889
FC Dotnet FC Jmekerii
blazor++ Tactiek 442(1)
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 36.8
solid Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea geeft een hoge lob. Narandžić is nu in balbezit. Narandžić schiet op doel. Docan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dotnet - FC Jmekerii 1:0

11e minuut.
Sterjovski probeert naar een medespeler te passen. Dubuisson is nu in balbezit. Dubuisson passt de bal met de wreef. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Skouloudis neemt vlug de vrije trap. Foxton kopt de bal weg. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Oziewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dotnet - FC Jmekerii 1:1

20e minuut.
Sterjovski speelt de bal door. Daar is Maier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maier passt de bal met de wreef. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ... Oziewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foxton rent richting de bal. Foxton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Paskuda rent richting de bal. Paskuda passt de bal met de wreef. Pătru rent richting de bal. Robatin verovert de bal door een tackle van achteren. Robatin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dubuisson is nu in balbezit. Bachleda onderschept slim de pass. Bachleda geeft een lange en hoge pass. Paskuda krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dotnet - FC Jmekerii 2:1

26e minuut.
Sterjovski rent richting de bal. Sterjovski geeft een hoge lob. Bohus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohus geeft een lange en hoge pass. Paskuda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dotnet - FC Jmekerii 3:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bachleda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerwek geeft de bal voor. Robatin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dotnet - FC Jmekerii 4:1

45e minuut.
Inworp. Lupulesku komt het veld opgelopen. Van Handenhoven komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dotnet 46%, FC Jmekerii 54%.
FC Dotnet - FC Jmekerii 4:1

63e minuut.
Bachleda kopt de bal weg. Lupulesku bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek begaat een overtreding. Czerwek krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Sterjovski passt de bal zonder na te denken. Miketek is nu in balbezit. Miketek passt de bal in één keer door. Paskuda rent richting de bal. Paskuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kabudi rent richting de bal. Duch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabudi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kabudi met een snel genomen vrije trap. Pătru kopt de bal weg. Lupulesku geeft een hoge lob. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton geeft een hoge lob. Oziewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek verovert de bal door een tackle van achteren. Paskuda rent richting de bal. Paskuda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Docan bokst de bal weg.

86e minuut.
Sanmiguel speelt de bal door. Klungelig pakt Robatin de bal. Paskuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Robatin is nu in balbezit. Robatin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dotnet - FC Jmekerii 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dotnet 53%, FC Jmekerii 47%.
FC Dotnet - FC Jmekerii 5:1