Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cassandra FC UCV48
Normal Tactiek 541 D
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 26.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


22e minuut.
Miclea rent richting de bal. Qəribli onderschept slim de pass. Qəribli probeert naar een medespeler te passen. Grulski rent richting de bal. Grulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gheorghe is nu in balbezit. Dubuc verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuc geeft de bal voor. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Oprică passt de bal in één keer door. Oncică probeert de bal aan de voet te houden. Grulski rent richting de bal. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Tănăsoaica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra FC 61%, UCV48 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cassandra FC - UCV48 0:0

54e minuut.
Dubuc met een snelle inworp. Qəribli rent richting de bal. Qəribli passt de bal in één keer door. Grulski rent richting de bal. Grulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Luca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubuc met de inworp. Qəribli rent richting de bal. Qəribli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - UCV48 0:1

89e minuut.
Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli geeft een hoge lob. Grulski is nu in balbezit. Grulski draait met de bal, schiet en ... Tănăsoaica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra FC - UCV48 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra FC 59%, UCV48 41%.
Cassandra FC - UCV48 0:2