Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Arena Ursilor
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2535
ACS Echipa Ursilor Brasov Ulita FC
442 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 22.4
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Velebný met de inworp. Dolha rent richting de bal. Dolha met een sublieme pass. Apostu is nu in balbezit. Apostu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Apostu passt de bal met de wreef. Urs is nu in balbezit. Urs geeft de bal voor. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fizedean probeert de bal met de borst te controleren. Urs bereikt de bal nog maar net als eerste. Urs probeert naar een medespeler te passen. Dolha rent richting de bal. Dolha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Caraiman onderschept slim de pass. Dolha is nu in balbezit. Dolha passt de bal in één keer door. Apostu is nu in balbezit. Apostu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Echipa Ursilor Brasov - Ulita FC 0:1

15e minuut.
Dumitraşcu-Popescu geeft een lange en hoge pass. Duma rent richting de bal. Duma passt de bal in één keer door. Apostu is nu in balbezit. Apostu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Stufosu passt de bal met de wreef. Dolha rent richting de bal. Frunda begaat een overtreding. Frunda krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Frunda geeft een lange en hoge pass. Pastor is nu in balbezit. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Caraiman rent richting de bal. Szymiczek verovert de bal door een tackle van achteren. Szymiczek speelt de bal door. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Găman bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete onderschept slim de pass. Moromete met een sublieme pass. Apostu rent richting de bal. Apostu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Echipa Ursilor Brasov 53%, Ulita FC 47%.
ACS Echipa Ursilor Brasov - Ulita FC 0:1

49e minuut.
Caraiman rent richting de bal. Caraiman geeft een lange en hoge pass. Dolha rent richting de bal. Dolha haalt uit met een fantastische trap. Buga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Dolha passt de bal met de wreef. Stufosu rent richting de bal. Stufosu geeft de bal voor. Urs rent richting de bal. Urs geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete geeft een lange en hoge pass. Urs rent richting de bal. Urs schiet op doel. Buga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACS Echipa Ursilor Brasov - Ulita FC 0:2

70e minuut.
Fizedean geeft een lange en hoge pass. Inworp. Urs met een snelle inworp. Daar is Dolha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Urs met de inworp. Dolha heeft problemen om de bal te vangen. Catarinella rent richting de bal. Dolha onderschept slim de pass. Dolha geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dolha passt de bal met de wreef. Moromete is nu in balbezit. Moromete met een sublieme pass. Apostu bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu schiet op doel. Buga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACS Echipa Ursilor Brasov 77%, Ulita FC 23%.
ACS Echipa Ursilor Brasov - Ulita FC 0:2