Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: Ulita FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2243
Ulita FC FC Jmekerii
Normal Tactiek 442(1)
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 37.5
zwak Schieten solide
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Dolha passt de bal in één keer door. Bunoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch onderschept slim de pass. Duch haalt uit met een fantastische trap. Diamandi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Duch rent richting de bal. Duch passt de bal met de wreef. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton schiet op doel. Moisoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Duch passt de bal in één keer door. Duma rent richting de bal. Foxton verovert de bal door een tackle van achteren. Duch rent richting de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Moisoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Caraiman rent richting de bal. Foxton rent richting de bal. Foxton passt de bal zonder na te denken. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulita FC - FC Jmekerii 0:1

11e minuut.
Sterjovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterjovski passt de bal in één keer door. Skouloudis rent richting de bal. Skouloudis geeft een lange en hoge pass. Dubuisson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulita FC - FC Jmekerii 0:2

14e minuut.
Foxton passt de bal in één keer door. Dubuisson is nu in balbezit. Dubuisson passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dubuisson met de inworp. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch probeert naar een medespeler te passen. Foxton rent richting de bal. Foxton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Skouloudis rent richting de bal. Skouloudis geeft een lange en hoge pass. Duch rent richting de bal. Duch schiet op doel. Moisoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Skouloudis met de inworp. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton passt de bal zonder na te denken. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton passt de bal in één keer door. Skouloudis geeft een hoge lob. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulita FC - FC Jmekerii 0:3

32e minuut.
Lupulesku is nu in balbezit. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch passt de bal zonder na te denken. Foxton rent richting de bal. Foxton schiet op doel. Moisoiu bokst de bal weg. Diamandi rent richting de bal. Duch verovert de bal door een tackle van achteren. Duch haalt uit met een fantastische trap. Moisoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulita FC - FC Jmekerii 0:4

35e minuut.
Navarro Pedrós zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dubuisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuisson passt de bal in één keer door. Lupulesku bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupulesku geeft een hoge lob. Moisoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lupulesku rent richting de bal. Sterjovski is nu in balbezit. Sterjovski met een sublieme pass. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Foxton is nu in balbezit. Foxton geeft de bal voor. Sterjovski speelt de bal door. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ... Moisoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Duma de bal. Lupulesku is nu in balbezit. Lupulesku met een sublieme pass. Duch heeft problemen om de bal te vangen. Duch probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Caraiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foxton rent richting de bal. Foxton passt de bal met de wreef. Duch rent richting de bal. Duch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ulita FC 80%, FC Jmekerii 20%.
Ulita FC - FC Jmekerii 0:4

46e minuut.
Daar is Duch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostu met een sublieme pass. Bunoaica met een sublieme pass. Dolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Duma is nu in balbezit. Duch onderschept slim de pass. Duch probeert naar een medespeler te passen. Foxton bereikt de bal nog maar net als eerste. Foxton schiet op doel. Moisoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Dubuisson met een sublieme pass. Sterjovski rent richting de bal. Sterjovski passt de bal met de wreef. Foxton is nu in balbezit. Foxton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sterjovski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foxton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch schiet op doel. Moisoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Skouloudis kopt de bal weg. Daar is Foxton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foxton passt de bal zonder na te denken. Duch rent richting de bal. Duch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Skouloudis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lupulesku geeft een hoge lob. Duch is nu in balbezit. Duch haalt uit met een fantastische trap. Moisoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulita FC - FC Jmekerii 0:5

82e minuut.
Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupulesku onderschept slim de pass. Lupulesku probeert naar een medespeler te passen. Duch is nu in balbezit. Duch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Duch is nu in balbezit. Duch passt de bal in één keer door. Foxton rent richting de bal. Foxton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ulita FC - FC Jmekerii 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ulita FC 64%, FC Jmekerii 36%.
Ulita FC - FC Jmekerii 0:6