Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: No Mercy. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2588
No Mercy. UCV48
Normal Tactiek 442D
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 32.7
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Glavović verovert de bal door een tackle van achteren. Glavović met een sublieme pass. Grulski heeft problemen om de bal te vangen. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Petruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Berbecel trapt de bal weg. Butacu kopt de bal weg. Dobrin heeft problemen om de bal te vangen. Grulski rent richting de bal. Grulski draait met de bal, schiet en ... Petruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Jipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cacoveanu met een sublieme pass. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Grulski rent richting de bal. Bătrânu rent richting de bal. Cacoveanu onderschept slim de pass. Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
No Mercy. - UCV48 0:1

30e minuut.
Glavović verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski rent richting de bal. Glavović rent richting de bal. Grulski rent richting de bal. Grulski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Glavović geeft een lange en hoge pass. Dobrin kopt de bal weg. Bătrânu rent richting de bal. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jaruga speelt de bal door. Vrabie heeft problemen om de bal te vangen. Ravkić rent richting de bal. Mesaroş onderschept slim de pass. Mesaroş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Mercy. 80%, UCV48 20%.
No Mercy. - UCV48 0:1

46e minuut.
Camboni komt het veld opgelopen. Dubuc komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Camboni verovert de bal door een tackle van achteren. Camboni met een sublieme pass. Grulski is nu in balbezit. Grulski haalt uit met een fantastische trap. Berbecel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dobrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Butacu met de inworp. Camboni geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jaruga met een snelle inworp. Camboni heeft problemen om de bal te vangen. Camboni geeft een hoge lob. Grulski rent richting de bal. Grulski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petruţ bokst de bal weg.

71e minuut.
Apreotesei met een sublieme pass. Klungelig pakt Corbu de bal. Camboni rent richting de bal. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bătrânu rent richting de bal. Grulski verovert de bal door een tackle van achteren. Grulski met een sublieme pass. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Butacu met een sublieme pass. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu passt de bal zonder na te denken. Grulski is nu in balbezit. Grulski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Petruţ met een harde bal richting middenveld. Camboni kopt de bal weg. Berbecel heeft problemen om de bal te vangen. Cacoveanu rent richting de bal. Cacoveanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petruţ probeert wanhopig de bal te grijpen. Petruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Mercy. 75%, UCV48 25%.
No Mercy. - UCV48 0:1