Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunarea Braila Muntenia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Vişinoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişinoiu passt de bal met de wreef. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velcu trapt de bal weg. Mihai kopt de bal weg. Daar is Bălăşoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Velcu bokst de bal weg.

3e minuut.
Răduţă rent richting de bal. Mihai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Răduţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szolomayer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu schiet op doel. Velcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Braila - Muntenia 0:1

25e minuut.
Oană kopt de bal weg. Vişinoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghişoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ghişoiu krijgt een gele kaart. Vişinoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vişinoiu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Velcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Braila - Muntenia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Braila 53%, Muntenia 47%.
Dunarea Braila - Muntenia 0:2

84e minuut.
Deteşan met de inworp. Klungelig pakt Ghişoiu de bal. Vişinoiu met een sublieme pass. Bălăşoiu rent richting de bal. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Braila 50%, Muntenia 50%.
Dunarea Braila - Muntenia 0:2