Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loveisaname Muntenia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Inworp. Răduţă met een snelle inworp. Daar is Vişinoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişinoiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moga de bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Păcală passt de bal met de wreef. Tomoşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Oană is nu in balbezit. Oană schiet op doel. Bârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - Muntenia 0:1

5e minuut.
Mereuţă is nu in balbezit. Mereuţă met een sublieme pass. Negrilă rent richting de bal. Doncu onderschept slim de pass. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Mureşeanu bokst de bal weg.

19e minuut.
Klungelig pakt Oană de bal. Oană met een sublieme pass. Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - Muntenia 0:2

25e minuut.
Siboiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stan probeert de bal met de borst te controleren. Meleandra geeft de bal voor. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vişinoiu onderschept slim de pass. Vişinoiu met een sublieme pass. Bălăşoiu is nu in balbezit. Bălăşoiu haalt uit met een fantastische trap. Bârlea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loveisaname - Muntenia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loveisaname 60%, Muntenia 40%.
Loveisaname - Muntenia 0:3

65e minuut.
Siboiu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Secară komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan onderschept slim de pass. Stan geeft de bal voor. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Doncu is nu in balbezit. Doncu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loveisaname 45%, Muntenia 55%.
Loveisaname - Muntenia 0:3