Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Blue Lions SONIS
test Tactiek distrugatorul
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
43.6 gemiddelde waardering 59.4
redelijk Schieten wonderbaarlijk
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Lustrinelli is nu in balbezit. Lustrinelli passt de bal met de wreef. Rimoldi geeft een lange en hoge pass. Gorgan rent richting de bal. Gorgan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stoilov speelt de bal door. Gorgan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bello. Gorgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gorgan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lalovac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Denicola kopt de bal weg. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal met de wreef. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan schiet op doel. Lalovac bokst de bal weg.

14e minuut.
Klungelig pakt Denicola de bal. Rimoldi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Denicola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denicola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piskorz kopt de bal weg. Tellechéa heeft problemen om de bal te vangen. Rimoldi geeft een hoge lob. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Piskorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Merjanovič de bal. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Lalovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ledesma is nu in balbezit. Ledesma passt de bal in één keer door. Grădean is nu in balbezit. Grădean geeft een hoge lob. Gorgan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Ledesma rent richting de bal. Ledesma geeft een hoge lob. Daar is Lustrinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădean geeft een lange en hoge pass. Gorgan krijgt zijn hoofd ertegen. Lalovac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ledesma met een sublieme pass. Stoilov speelt de bal door. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan schiet op doel. Lalovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Stoilov rent richting de bal. Stoilov probeert naar een medespeler te passen. Grădean rent richting de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Lalovac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 0:1

40e minuut.
Grădean passt de bal in één keer door. Rimoldi speelt de bal door. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Lalovac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 0:2

42e minuut.
Klungelig pakt Rimoldi de bal. Rimoldi speelt de bal door. Gorgan rent richting de bal. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Lalovac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 0:3

44e minuut.
Merjanovič kopt de bal weg. Denicola rent richting de bal. Rimoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Rimoldi geeft een lange en hoge pass. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piskorz met een snelle inworp. Rimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoldi geeft de bal voor. Gorgan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 81%, SONIS 19%.
F.C. Blue Lions - SONIS 0:4

53e minuut.
Rimoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Denicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimoldi onderschept slim de pass. Rimoldi geeft de bal voor. Gorgan springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 0:5

59e minuut.
Lustrinelli rent richting de bal. Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean speelt de bal door. Klungelig pakt Piskorz de bal. Piskorz geeft een lange en hoge pass. Lalovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 0:6

69e minuut.
Rimoldi speelt de bal door. Grădean is nu in balbezit. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskorz is nu in balbezit. Piskorz geeft een lange en hoge pass. Lalovac bokst de bal weg.

72e minuut.
Bello rent richting de bal. Bello passt de bal in één keer door. Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 0:7

72e minuut.
Grădean met de inworp. Piskorz controleert de bal met de borst. Piskorz geeft de bal voor. Gorgan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 0:8

74e minuut.
Denicola is nu in balbezit. Grădean onderschept slim de pass. Rimoldi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stoilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoilov geeft de bal voor. Lalovac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Piskorz passt de bal zonder na te denken. Ledesma is nu in balbezit. Ledesma geeft een hoge lob. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 0:9

82e minuut.
Denicola verovert de bal door een tackle van achteren. Denicola geeft een lange en hoge pass. Biancardi is nu in balbezit. Biancardi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 1:9

85e minuut.
Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorgan passt de bal in één keer door. Rimoldi speelt de bal door. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Paal!

86e minuut.
Stoilov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lalovac probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lustrinelli rent richting de bal. Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - SONIS 1:10

86e minuut.
Daar is Piskorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biancardi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piskorz. Piskorz krijgt een gele kaart. Biancardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Denicola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hejtmánek kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Denicola heeft problemen om de bal te vangen. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal in één keer door. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 71%, SONIS 29%.
F.C. Blue Lions - SONIS 1:10