Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dunarea Braila Loveisaname
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 15.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava onderschept slim de pass. Otava met een sublieme pass. Ignat is nu in balbezit. Ignat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ghişoiu is nu in balbezit. Ghişoiu geeft de bal voor. Moga controleert de bal met de borst. Ignat verovert de bal door een tackle van achteren. Ignat schiet op doel. Bârlea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Stan controleert de bal met de borst. Ghişoiu rent richting de bal. Otava rent richting de bal. Otava draait met de bal, schiet en ... Tomoşoiu kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moga heeft problemen om de bal te vangen. Bârlea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Braila - Loveisaname 1:0

11e minuut.
Ghişoiu heeft problemen om de bal te vangen. Enculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Enculescu probeert naar een medespeler te passen. Doncu is nu in balbezit. Doncu draait met de bal, schiet en ... Velcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Surdu de bal. Doncu verovert de bal door een tackle van achteren. Doncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Secară kopt de bal weg. Otava heeft problemen om de bal te vangen. Moga rent richting de bal. Otava onderschept slim de pass. Otava haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Braila - Loveisaname 2:0

40e minuut.
Moga geeft een hoge lob. Inworp. Cioculescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otava is nu in balbezit. Otava geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Dani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otava is nu in balbezit. Otava passt de bal met de wreef. Ignat is nu in balbezit. Ignat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ignat heeft problemen om de bal te vangen. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomoşoiu rent richting de bal. Ignat onderschept slim de pass. Ignat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dunarea Braila - Loveisaname 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Braila 40%, Loveisaname 60%.
Dunarea Braila - Loveisaname 3:0

64e minuut.
Mereuţă geeft de bal voor. Inworp. Pungă met de inworp. Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mihai geeft een hoge lob. Enculescu is nu in balbezit. Ghişoiu is nu in balbezit. Enculescu is nu in balbezit. Enculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dunarea Braila 34%, Loveisaname 66%.
Dunarea Braila - Loveisaname 3:0