Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Blue Lions Curlacolț
test Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 17.6
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Łukasik verovert de bal door een tackle van achteren. Łukasik passt de bal zonder na te denken. Hejtmánek rent richting de bal. Hejtmánek schiet op doel. Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 1:0

10e minuut.
Łukasik is nu in balbezit. Łukasik passt de bal met de wreef. Hejtmánek is nu in balbezit. Hejtmánek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 2:0

14e minuut.
Miano speelt de bal door. Hejtmánek is nu in balbezit. Hejtmánek passt de bal met de wreef. Biancardi rent richting de bal. Biancardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 3:0

19e minuut.
Miano onderschept slim de pass. Miano probeert naar een medespeler te passen. Hejtmánek is nu in balbezit. Hejtmánek haalt uit met een fantastische trap. Predilă probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Birlea speelt de bal door. Tellechéa rent richting de bal. Tellechéa geeft een lange en hoge pass. Hejtmánek rent richting de bal. Hejtmánek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Gherghel de bal. Łukasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasik met een sublieme pass. Hejtmánek is nu in balbezit. Hejtmánek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tellechéa kopt de bal weg. Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Miano speelt de bal door. Biancardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hejtmánek heeft problemen om de bal te vangen. Hejtmánek passt de bal zonder na te denken. Biancardi heeft problemen om de bal te vangen. Biancardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 4:0

29e minuut.
Predilă rent richting de bal. Predilă passt de bal zonder na te denken. Łukasik met een sublieme pass. Hejtmánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejtmánek schiet op doel. Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pâslariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biancardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancardi draait met de bal, schiet en ... Pâslariu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lustrinelli is nu in balbezit. Lustrinelli probeert naar een medespeler te passen. Tellechéa rent richting de bal. Tellechéa geeft een lange en hoge pass. Biancardi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tellechéa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlea verovert de bal door een tackle van achteren. Birlea geeft de bal voor. Biancardi springt en kopt de bal. Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Şoneriu met een harde bal richting middenveld. Petcu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miano. Miano krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Miano passt de bal zonder na te denken. Biancardi is nu in balbezit. Pâslariu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biancardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biancardi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 5:0

43e minuut.
Tellechéa geeft een lange en hoge pass. Miano kopt de bal weg. Klungelig pakt Biancardi de bal. Biancardi haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 31%, Curlacolț 69%.
F.C. Blue Lions - Curlacolț 5:0

49e minuut.
Klungelig pakt Miano de bal. Miano geeft de bal voor. Klungelig pakt Pâslariu de bal. Biancardi rent richting de bal. Biancardi schiet op doel. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biancardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 6:0

55e minuut.
Biancardi probeert de bal aan de voet te houden. Miano is nu in balbezit. Miano geeft een hoge lob. Biancardi is nu in balbezit. Biancardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tellechéa rent richting de bal. Tellechéa speelt de bal door. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano geeft een hoge lob. Hejtmánek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biancardi rent richting de bal. Biancardi schiet op doel. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 7:0

61e minuut.
Daar is Hejtmánek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejtmánek geeft een lange en hoge pass. Miano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biancardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancardi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tellechéa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miano is nu in balbezit. Miano geeft de bal voor. Hejtmánek maakt een snoekduik en kopt de bal. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biancardi is nu in balbezit. Hejtmánek is nu in balbezit. Hejtmánek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 8:0

70e minuut.
Tellechéa rent richting de bal. Tellechéa met een sublieme pass. Biancardi rent richting de bal. Biancardi schiet op doel. Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 9:0

72e minuut.
Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Tellechéa verovert de bal door een tackle van achteren. Macri met een sublieme pass. Łukasik rent richting de bal. Łukasik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Miano rent richting de bal. Miano passt de bal met de wreef. Biancardi is nu in balbezit. Biancardi schiet op doel. Pâslariu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Nărăvaş passt de bal zonder na te denken. Hejtmánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano rent richting de bal. Hejtmánek rent richting de bal. Hejtmánek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 10:0

86e minuut.
Biancardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano rent richting de bal. Miano passt de bal zonder na te denken. Hejtmánek rent richting de bal. Hejtmánek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Blue Lions - Curlacolț 11:0

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Łukasik de bal onder controle te krijgen. Petcu is nu in balbezit. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Miano is nu in balbezit. Miano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Blue Lions 27%, Curlacolț 73%.
F.C. Blue Lions - Curlacolț 11:0