Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dreamciti Lugoj F.C.OLTENITA
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Carcalete geeft een lange en hoge pass. Vîlcu kopt de bal weg. Balaci rent richting de bal. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hâncu verovert de bal door een tackle van achteren. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caraiman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Caraiman neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamciti Lugoj - F.C.OLTENITA 1:0

27e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Chiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiper probeert naar een medespeler te passen. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu is nu in balbezit. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâncu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Hâncu is nu in balbezit. Mulţescu is nu in balbezit. Hâncu verovert de bal door een tackle van achteren. Hâncu draait met de bal, schiet en ... Cuzino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamciti Lugoj - F.C.OLTENITA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamciti Lugoj 26%, F.C.OLTENITA 74%.
Dreamciti Lugoj - F.C.OLTENITA 2:0

48e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Vargalui verovert de bal door een tackle van achteren. Vargalui speelt de bal door. Caraiman is nu in balbezit. Caraiman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Barosanu onderschept slim de pass. Barosanu met een sublieme pass. Tache rent richting de bal. Tache draait met de bal, schiet en ... Balaci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Georgescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Ghiţă passt de bal met de wreef. Saramet rent richting de bal. Saramet geeft een lange en hoge pass. Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Magiun probeert naar een medespeler te passen. Calu rent richting de bal. Calu geeft een hoge lob. Vargalui rent richting de bal. Vargalui geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dreamciti Lugoj - F.C.OLTENITA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dreamciti Lugoj 37%, F.C.OLTENITA 63%.
Dreamciti Lugoj - F.C.OLTENITA 3:0