Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CristiBestTeam SECURITAS
cristinew Tactiek nice
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten solid
average Passen excellent
weak Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Neag met een snelle inworp. Daar is Basante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basante geeft een hoge lob. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Basante met een sublieme pass. Warabas rent richting de bal. Warabas passt de bal in één keer door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Neag geeft een hoge lob. Foschiatto is nu in balbezit. Foschiatto passt de bal met de wreef. Ballivian rent richting de bal. Ballivian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal in één keer door. Warabas is nu in balbezit. Warabas schiet op doel. Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:1

13e minuut.
Boiangiu met een harde bal richting middenveld. Neag heeft problemen om de bal te vangen. Neag geeft een lange en hoge pass. Warabas rent richting de bal. Warabas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Manolache probeert de bal met de borst te controleren. Ballivian is nu in balbezit. Ballivian speelt de bal door. Warabas rent richting de bal. Warabas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Ballivian de bal. Basante rent richting de bal. Basante probeert naar een medespeler te passen. Warabas rent richting de bal. Warabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Ballivian onderschept slim de pass. Manolache rent richting de bal. Foschiatto speelt de bal door. Warabas is nu in balbezit. Warabas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dobrin geeft de bal voor. Basante is nu in balbezit. Basante passt de bal in één keer door. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Magheru rent richting de bal. Basante met een sublieme pass. Foschiatto met een sublieme pass. Ballivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Foschiatto geeft een lange en hoge pass. Balaci kopt de bal weg. Klungelig pakt Warabas de bal. Warabas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dobrin onderschept slim de pass. Basante verovert de bal door een tackle van achteren. Basante passt de bal met de wreef. Warabas is nu in balbezit. Warabas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Balaci geeft de bal voor. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas passt de bal in één keer door. Ballivian heeft problemen om de bal te vangen. Ballivian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Neag rent richting de bal. Neag speelt de bal door. Balaci geeft de bal voor. Klungelig pakt Warabas de bal. Warabas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Magheru kopt de bal weg. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel geeft een hoge lob. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ballivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrin verovert de bal door een tackle van achteren. Basante verovert de bal door een tackle van achteren. Basante geeft een hoge lob. Balaci springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 79%, SECURITAS 21%.
CristiBestTeam - SECURITAS 0:1

50e minuut.
Foschiatto rent richting de bal. Foschiatto passt de bal in één keer door. Basante is nu in balbezit. Warabas is nu in balbezit. Warabas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Basante passt de bal zonder na te denken. Neag heeft problemen om de bal te vangen. Neag met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Boiangiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Ballivian kopt de bal weg. Warabas rent richting de bal. Warabas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Warabas is nu in balbezit. Dobrin onderschept slim de pass. Ballivian onderschept slim de pass. Ballivian haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Teodosiu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boiangiu met een sublieme pass. Echazu geeft een lange en hoge pass. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas schiet op doel. Boiangiu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:2

59e minuut.
Echazu rent richting de bal. Echazu geeft een lange en hoge pass. Warabas is nu in balbezit. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:3

59e minuut.
Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivian is nu in balbezit. Magheru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ballivian raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Balaci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basante probeert naar een medespeler te passen. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas draait met de bal, schiet en ... Boiangiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Echazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Echazu geeft een lange en hoge pass. Warabas is nu in balbezit. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:4

65e minuut.
Catalan met een sublieme pass. Foschiatto probeert naar een medespeler te passen. Warabas rent richting de bal. Warabas schiet op doel. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:5

69e minuut.
Bâtă speelt de bal door. Nae rent richting de bal. Balaci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaci krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Klungelig pakt Catalan de bal. Echazu speelt de bal door. Warabas rent richting de bal. Warabas draait met de bal, schiet en ... Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Boiangiu met een sublieme pass. Basante kopt de bal weg. Daar is Dobrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warabas rent richting de bal. Warabas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:6

74e minuut.
Neag probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Teodosiu begaat een overtreding. Teodosiu krijgt een gele kaart. Balaci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Basante komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Foschiatto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ballivian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballivian passt de bal met de wreef. Warabas heeft problemen om de bal te vangen. Warabas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dobrin onderschept slim de pass. Basante verovert de bal door een tackle van achteren. Basante probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ballivian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballivian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Foschiatto passt de bal zonder na te denken. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva geeft een hoge lob. Ballivian is nu in balbezit. Ballivian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:7

84e minuut.
Bâtă probeert naar een medespeler te passen. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Boiangiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:8

85e minuut.
Neag is nu in balbezit. Neag geeft een hoge lob. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:9

86e minuut.
Daar is Magheru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magheru probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Foschiatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basante geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Boiangiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CristiBestTeam - SECURITAS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CristiBestTeam 87%, SECURITAS 13%.
CristiBestTeam - SECURITAS 0:10