Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.OLTENITA Triumf Bucuresti
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Buzescu met een sublieme pass. Vîlcu speelt de bal door. Tache is nu in balbezit. Tache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Triumf Bucuresti 1:0

14e minuut.
Popa passt de bal in één keer door. Hâldan is nu in balbezit. Barosanu is nu in balbezit. Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Barosanu probeert de bal aan de voet te houden. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Hâldan is nu in balbezit. Hâldan schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barosanu rent richting de bal. Gurău is nu in balbezit. Gurău speelt de bal door. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 54%, Triumf Bucuresti 46%.
F.C.OLTENITA - Triumf Bucuresti 1:0

48e minuut.
Apreotesei probeert naar een medespeler te passen. Gurău is nu in balbezit. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan draait met de bal, schiet en ... Ţărus probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Barosanu is nu in balbezit. Ghiţă rent richting de bal. Ghiţă haalt uit met een fantastische trap. Vadeş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTENITA - Triumf Bucuresti 2:0

55e minuut.
Vadeş met een sublieme pass. Klungelig pakt Doroftei de bal. Doroftei geeft een hoge lob. Saramet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saramet passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mândruleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş passt de bal in één keer door. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache haalt uit met een fantastische trap. Vrabie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Apreotesei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Negruţ komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTENITA 47%, Triumf Bucuresti 53%.
F.C.OLTENITA - Triumf Bucuresti 2:0