Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SECURITAS FC.ERIK
nice Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
51 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 16.6
solide Schieten slecht
uitstekend Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Ballivian is nu in balbezit. Ballivian passt de bal met de wreef. Warabas is nu in balbezit. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 1:0

3e minuut.
Osadici heeft problemen om de bal te vangen. Costea bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas begaat een overtreding. Costea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Costea kan niet meer verder spelen. Velican komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Warabas rent richting de bal. Warabas passt de bal met de wreef. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Bunghez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 2:0

7e minuut.
Neag kan de bal niet met de borst controleren. Basante rent richting de bal. Basante probeert naar een medespeler te passen. Warabas rent richting de bal. Warabas schiet op doel. Bunghez bokst de bal weg.

10e minuut.
Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mezaroş de bal onder controle te krijgen. Warabas is nu in balbezit. Warabas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 3:0

12e minuut.
Basante met een sublieme pass. Ballivian heeft problemen om de bal te vangen. Ballivian probeert naar een medespeler te passen. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Balaci met een sublieme pass. Ballivian is nu in balbezit. Ballivian geeft de bal voor. Klungelig pakt Warabas de bal. Warabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Leiva de bal. Foschiatto rent richting de bal. Foschiatto geeft de bal voor. Klungelig pakt Ballivian de bal. Ballivian schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 4:0

16e minuut.
Ballivian kopt de bal weg. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas is nu in balbezit. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Bunghez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 5:0

18e minuut.
Leiva rent richting de bal. Leiva geeft de bal voor. Balaci controleert de bal met de borst. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 6:0

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mezaroş trapt de bal weg. Foschiatto kopt de bal weg. Warabas heeft problemen om de bal te vangen. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Bunghez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 7:0

23e minuut.
Klungelig pakt Osadici de bal. Warabas onderschept slim de pass. Ciurea is nu in balbezit. Warabas onderschept slim de pass. Warabas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 8:0

25e minuut.
Paler met een sublieme pass. Ballivian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballivian probeert naar een medespeler te passen. Warabas rent richting de bal. Warabas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 9:0

27e minuut.
Foschiatto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciocoiu. Foschiatto raakt geblesseerd tijdens het duel. Foschiatto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciurea is nu in balbezit. Warabas onderschept slim de pass. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Bunghez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 10:0

31e minuut.
Foschiatto geeft de bal voor. Balaci kopt de bal weg. Daar is Ciocoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warabas is nu in balbezit. Warabas schiet op doel. Bunghez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 11:0

35e minuut.
Inworp. Foschiatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basante is nu in balbezit. Basante geeft een lange en hoge pass. Warabas krijgt zijn hoofd ertegen. Bunghez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 12:0

36e minuut.
Foschiatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Foschiatto passt de bal zonder na te denken. Basante probeert naar een medespeler te passen. Warabas rent richting de bal. Warabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Doeltrap. Bunghez trapt de bal weg. Ballivian kopt de bal weg. Klungelig pakt Warabas de bal. Warabas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bunghez trapt de bal weg van het doel. Inworp. Foschiatto met de inworp. Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Basante geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bunghez trapt de bal weg. Foschiatto kopt de bal weg. Warabas is nu in balbezit. Warabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bunghez trapt de bal weg van het doel. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal zonder na te denken. Warabas is nu in balbezit. Warabas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Basante passt de bal met de wreef. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 13:0

45e minuut.
Inworp. Neag met een snelle inworp. Basante rent richting de bal. Basante geeft de bal voor. Busuioc probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neag geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SECURITAS 17%, FC.ERIK 83%.
SECURITAS - FC.ERIK 14:0

49e minuut.
Basante speelt de bal door. Warabas is nu in balbezit. Balaci is nu in balbezit. Warabas rent richting de bal. Warabas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 15:0

51e minuut.
Mezaroş geeft de bal voor. Ballivian probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Bunghez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Basante speelt de bal door. Foschiatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Foschiatto passt de bal zonder na te denken. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 16:0

58e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal in één keer door. Warabas rent richting de bal. Warabas schiet op doel. Bunghez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Ciurea de bal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 17:0

59e minuut.
Klungelig pakt Osadici de bal. Ballivian verovert de bal door een tackle van achteren. Ballivian passt de bal met de wreef. Warabas rent richting de bal. Warabas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 18:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bunghez trapt de bal weg van het doel. Foschiatto kopt de bal weg. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Bunghez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Velican bereikt de bal nog maar net als eerste. Velican probeert naar een medespeler te passen. Marga is nu in balbezit. Echazu verovert de bal door een tackle van achteren. Echazu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci geeft de bal voor. Daar is Warabas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warabas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ballivian kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciurea de bal. Warabas is nu in balbezit. Warabas draait met de bal, schiet en ... Bunghez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 19:0

67e minuut.
Osadici probeert naar een medespeler te passen. Velican heeft problemen om de bal te vangen. Warabas onderschept slim de pass. Warabas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 20:0

69e minuut.
Mezaroş is nu in balbezit. Mezaroş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basante geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Balaci rent richting de bal. Balaci geeft de bal voor. Klungelig pakt Mezaroş de bal. Warabas rent richting de bal. Warabas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 21:0

73e minuut.
Ballivian is nu in balbezit. Ballivian passt de bal met de wreef. Warabas met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foschiatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Basante geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 22:0

78e minuut.
Basante speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas schiet op doel. Bunghez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SECURITAS - FC.ERIK 23:0

79e minuut.
Marcel geeft de bal voor. Balaci rent richting de bal. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Warabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Warabas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Neag geeft een hoge lob. Foschiatto is nu in balbezit. Foschiatto met een sublieme pass. Warabas is nu in balbezit. Warabas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Basante rent richting de bal. Basante passt de bal met de wreef. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci geeft een hoge lob. Warabas maakt een snoekduik en kopt de bal. Bunghez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Marcel geeft een lange en hoge pass. Daar is Busuioc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warabas probeert naar een medespeler te passen. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SECURITAS 13%, FC.ERIK 87%.
SECURITAS - FC.ERIK 23:0