Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: Men Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2672
Men Triumf Bucuresti
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Solomon geeft een lange en hoge pass. Marinescu kopt de bal weg. Băluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hâldan verovert de bal door een tackle van achteren. Hâldan schiet op doel. Armeanca bokst de bal weg.

7e minuut.
Negruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă begaat een overtreding. Negruţ raakt geblesseerd tijdens het duel. Negruţ zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hâldan krijgt zijn hoofd ertegen. Armeanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Lin passt de bal in één keer door. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache passt de bal in één keer door. Jianu rent richting de bal. Jianu draait met de bal, schiet en ... Vrabie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solomon met de inworp. Negruţ is nu in balbezit. Gurău is nu in balbezit. Gurău geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gavrilă passt de bal met de wreef. Grigoraş is nu in balbezit. Vadeş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vadeş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Men 46%, Triumf Bucuresti 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Men - Triumf Bucuresti 0:0

46e minuut.
Gurău speelt de bal door. Daar is Hâldan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hâldan passt de bal met de wreef. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doroftei geeft een hoge lob. Gurău rent richting de bal. Gurău passt de bal met de wreef. Hâldan heeft problemen om de bal te vangen. Hâldan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Men 44%, Triumf Bucuresti 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Men - Triumf Bucuresti 0:0