Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR 2024 Văleni dinamo2023
451 Tactiek elc
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 31.1
good Schieten average
weak Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Hanarovich rent richting de bal. Hanarovich geeft de bal voor. Asamoah met een sublieme pass. Pistrui rent richting de bal. Pistrui schiet op doel. van Osch bokst de bal weg.

4e minuut.
Klungelig pakt Gawinecki de bal. Djalo is nu in balbezit. Djalo passt de bal in één keer door. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gheţea geeft een lange en hoge pass. Rebrača geeft een lange en hoge pass. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel. van Osch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - dinamo2023 1:0

12e minuut.
Djalo is nu in balbezit. Djalo passt de bal met de wreef. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Djalo rent richting de bal. Djalo haalt uit met een fantastische trap. van Osch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Hanarovich kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Djalo de bal onder controle te krijgen. Sant Fournier is nu in balbezit. Djalo rent richting de bal. Djalo haalt uit met een fantastische trap. van Osch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - dinamo2023 2:0

28e minuut.
Encuţescu is nu in balbezit. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa speelt de bal door. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui schiet op doel. van Osch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Miriuţă kopt de bal weg. Lattari probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gheţea met een sublieme pass. Pistrui rent richting de bal. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
van Osch trapt de bal weg van het doel. Djalo kopt de bal weg. Gheţea speelt de bal door. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 2024 Văleni 37%, dinamo2023 63%.
CFR 2024 Văleni - dinamo2023 2:0

47e minuut.
Pistrui draait met de bal, schiet en ... van Osch met een sublieme pass. Terovitsas kopt de bal weg. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel. van Osch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui draait met de bal, schiet en ... van Osch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - dinamo2023 3:0

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat van Osch niet meer kan verder spelen. Baas komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Sant Fournier onderschept slim de pass. Miriuţă met een sublieme pass. Djalo speelt de bal door. Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - dinamo2023 4:0

56e minuut.
Klungelig pakt D`Auria de bal. Djalo onderschept slim de pass. Djalo speelt de bal door. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ... Baas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Phước Thiện rent richting de bal. Gheţea met een sublieme pass. Klungelig pakt Djalo de bal. Djalo probeert naar een medespeler te passen. Pistrui rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pistrui rent richting de bal. Pistrui schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Baas trapt de bal weg van het doel. Miriuţă kopt de bal weg. Pistrui heeft problemen om de bal te vangen. Pistrui haalt uit met een fantastische trap. Baas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - dinamo2023 5:0

76e minuut.
Lattari rent richting de bal. Lattari geeft een hoge lob. Miriuţă kopt de bal weg. D`Auria rent richting de bal. D`Auria schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sant Fournier is nu in balbezit. Miriuţă onderschept slim de pass. Miriuţă met een sublieme pass. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui schiet op doel. De bal raakt de paal. Sen geeft de bal voor. Vargas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hanarovich. Hanarovich krijgt een gele kaart. Vargas raakt geblesseerd tijdens het duel. Vargas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. AL Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistrui verovert de bal door een tackle van achteren. Pistrui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
D`Auria kopt de bal weg. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een lange en hoge pass. Pistrui rent richting de bal. Pistrui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR 2024 Văleni - dinamo2023 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR 2024 Văleni 31%, dinamo2023 69%.
CFR 2024 Văleni - dinamo2023 6:0