Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aleea’s Devils Fagaduta
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Stăvaru speelt de bal door. Ionescu heeft problemen om de bal te vangen. Ionescu haalt uit met een fantastische trap. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Năftănăilă met een sublieme pass. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru passt de bal met de wreef. Ionescu rent richting de bal. Ionescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu onderschept slim de pass. Stăvaru is nu in balbezit. Ionescu rent richting de bal. Ionescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleea’s Devils - Fagaduta 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleea’s Devils 46%, Fagaduta 54%.
Aleea’s Devils - Fagaduta 1:0

64e minuut.
Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Miron kopt de bal weg. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae geeft de bal voor. Petrescu rent richting de bal. Stăvaru rent richting de bal. Stăvaru haalt uit met een fantastische trap. Condrea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aleea’s Devils - Fagaduta 2:0

79e minuut.
Miron met de inworp. Petrescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ştrulă. Ştrulă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aleea’s Devils 53%, Fagaduta 47%.
Aleea’s Devils - Fagaduta 2:0