Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea Zimnicea FCM CÂMPULUI
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Petruţ geeft de bal voor. Inworp. Bodea met de inworp. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan geeft een lange en hoge pass. Hudureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Vulpeşean de bal onder controle te krijgen. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu draait met de bal, schiet en ... Pistrui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Bodea geeft een hoge lob. Şelaru kopt de bal weg. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Virtejaru neemt de hoekschop. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu draait met de bal, schiet en ... Pistrui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Zimnicea - FCM CÂMPULUI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Zimnicea 52%, FCM CÂMPULUI 48%.
Universitatea Zimnicea - FCM CÂMPULUI 1:0

47e minuut.
Chiculiţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vargalui rent richting de bal. Coinac onderschept slim de pass. Coinac met een sublieme pass. Conta met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Vargalui verovert de bal door een tackle van achteren. Vargalui speelt de bal door. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Vargalui geeft de bal voor. Daar is Conta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pleşan rent richting de bal. Conta is nu in balbezit. Conta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Zimnicea - FCM CÂMPULUI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Zimnicea 41%, FCM CÂMPULUI 59%.
Universitatea Zimnicea - FCM CÂMPULUI 2:0