Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Timişoara Cimentul Zimnicea
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carp zal de hoekschop nemen. Stegaru is nu in balbezit. Stegaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Pangraţiu schiet op doel. Baranga met een sublieme pass. Andrei probeert de bal met de borst te controleren. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Iancu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chivu is nu in balbezit. Ţugui begaat een overtreding. Ţugui krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Chivu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chivu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gogoncea controleert de bal met de borst. Luntraru rent richting de bal. Luntraru schiet op doel. Baranga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Timişoara - Cimentul Zimnicea 0:1

28e minuut.
Vezeanu kopt de bal weg. Tănăsescu probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Andrei zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Andrei naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Luntraru met een sublieme pass. Pangraţiu is nu in balbezit. Anghelini rent richting de bal. Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Timişoara - Cimentul Zimnicea 0:2

39e minuut.
Roşu geeft de bal voor. Lăcătuş kopt de bal weg. Luntraru rent richting de bal. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu schiet op doel. Baranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Timişoara 47%, Cimentul Zimnicea 53%.
Victoria Timişoara - Cimentul Zimnicea 0:2

50e minuut.
Vezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş onderschept slim de pass. Bolchiş speelt de bal door. Luntraru is nu in balbezit. Luntraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vezeanu passt de bal in één keer door. Statu is nu in balbezit. Tache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tache krijgt een gele kaart. Statu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crivac met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Luntraru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţugui is nu in balbezit. Pangraţiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pangraţiu krijgt een gele kaart. Ţugui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ţugui zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu schiet op doel. Burlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Timişoara - Cimentul Zimnicea 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Timişoara 49%, Cimentul Zimnicea 51%.
Victoria Timişoara - Cimentul Zimnicea 1:2