Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Timişoara FCM CÂMPULUI
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Coinac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pletosu komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui onderschept slim de pass. Ţugui passt de bal in één keer door. Andrei is nu in balbezit. Andrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Timişoara - FCM CÂMPULUI 1:0

6e minuut.
Pletosu probeert naar een medespeler te passen. Moraru is nu in balbezit. Moraru speelt de bal door. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui draait met de bal, schiet en ... Pistrui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Andrei rent richting de bal. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu passt de bal met de wreef. Andrei is nu in balbezit. Andrei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Doeltrap. Baranga trapt de bal weg van het doel. State probeert naar een medespeler te passen. Calu rent richting de bal. Calu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
State probeert naar een medespeler te passen. Calu rent richting de bal. Vintilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Calu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Moraru passt de bal in één keer door. Anghelini rent richting de bal. Pletosu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pletosu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pletosu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Timişoara 45%, FCM CÂMPULUI 55%.
Victoria Timişoara - FCM CÂMPULUI 1:0

48e minuut.
Tache kopt de bal weg. Anghelini bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelini passt de bal in één keer door. Andrei is nu in balbezit. Andrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Timişoara - FCM CÂMPULUI 2:0

57e minuut.
Inworp. Creangă met een snelle inworp. Pleşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui onderschept slim de pass. Ţugui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Ţugui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Creangă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrei is nu in balbezit. Andrei draait met de bal, schiet en ... Pistrui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Carp haalt uit met een fantastische trap. Pistrui speelt de bal door. Ţugui kopt de bal weg. Ţugui is nu in balbezit. Ţugui draait met de bal, schiet en ... Pistrui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Timişoara 41%, FCM CÂMPULUI 59%.
Victoria Timişoara - FCM CÂMPULUI 2:0