Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: Fagaduta Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2721
Fagaduta FC VALISOARA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Majaru is nu in balbezit. Majaru geeft een hoge lob. Alexa rent richting de bal. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagaduta - FC VALISOARA 1:0

9e minuut.
Sârgu rent richting de bal. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu speelt de bal door. Majaru rent richting de bal. Majaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Drăgoescu speelt de bal door. Tufeanu is nu in balbezit. Daar is Tufeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufeanu geeft een hoge lob. Chinţoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel geeft een hoge lob. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid schiet op doel. Condrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fagaduta - FC VALISOARA 1:1

34e minuut.
Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Majaru draait met de bal, schiet en ... Chinţoiu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cervinski met de inworp. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă is nu in balbezit. Creangă onderschept slim de pass. Creangă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel haalt uit met een fantastische trap. Ştrulă controleert de bal met de borst. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagaduta - FC VALISOARA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagaduta 36%, FC VALISOARA 64%.
Fagaduta - FC VALISOARA 1:2

48e minuut.
Alexa speelt de bal door. Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşel rent richting de bal. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioanid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Zahiu kopt de bal weg. Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu speelt de bal door. Majaru is nu in balbezit. Majaru draait met de bal, schiet en ... Câţanu bokst de bal weg.

79e minuut.
Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu speelt de bal door. Hruşcă heeft problemen om de bal te vangen. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ştrulă passt de bal met de wreef. Zahiu rent richting de bal. Zahiu speelt de bal door. Majaru rent richting de bal. Majaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagaduta 46%, FC VALISOARA 54%.
Fagaduta - FC VALISOARA 1:2