Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universitatea Zimnicea Victoria Timişoara
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Ţugui onderschept slim de pass. Vintilă rent richting de bal. Conta begaat een overtreding. Conta krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pistrui passt de bal zonder na te denken. Hariga rent richting de bal. Anghelini verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelini geeft een lange en hoge pass. Hudureanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Ţugui rent richting de bal. Conta verovert de bal door een tackle van achteren. Conta probeert naar een medespeler te passen. Gaţu rent richting de bal. Gaţu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ţugui speelt de bal door. Andrei rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vargalui. Andrei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Anghelini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hudureanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrei is nu in balbezit. Andrei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Zimnicea 57%, Victoria Timişoara 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitatea Zimnicea - Victoria Timişoara 0:0

49e minuut.
Daar is Stegaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anghelini. Gociu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vargalui wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Andrei met een sublieme pass. Gociu is nu in balbezit. Gociu met een sublieme pass. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
Stegaru geeft een hoge lob. Ulmeanu kopt de bal weg. Pistrui bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrei onderschept slim de pass. Andrei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ţugui speelt de bal door. Daar is Negoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugui draait met de bal, schiet en ... Hudureanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Zimnicea - Victoria Timişoara 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Zimnicea 52%, Victoria Timişoara 48%.
Universitatea Zimnicea - Victoria Timişoara 0:1