Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cimentul Zimnicea FC VALISOARA
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moisescu verovert de bal door een tackle van achteren. Moisescu speelt de bal door. Luntraru rent richting de bal. Luntraru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel geeft de bal voor. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel. Burlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimentul Zimnicea - FC VALISOARA 0:1

15e minuut.
Moisescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ioanid is nu in balbezit. Iancu is nu in balbezit. Stănăşel onderschept slim de pass. Stănăşel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Ioanid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iancu rent richting de bal. Stănăşel is nu in balbezit. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimentul Zimnicea 56%, FC VALISOARA 44%.
Cimentul Zimnicea - FC VALISOARA 0:1

47e minuut.
Socaciu met een sublieme pass. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţă speelt de bal door. Ioanid is nu in balbezit. Ioanid draait met de bal, schiet en ... Burlan bokst de bal weg.

54e minuut.
Chinţoiu geeft de bal voor. Inworp. Statu met een snelle inworp. Moisescu rent richting de bal. Moisescu draait met de bal, schiet en ... Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cervinski speelt de bal door. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troester. Troester krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Iancu heeft problemen om de bal te vangen. Sârgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârgu passt de bal met de wreef. Luntraru rent richting de bal. Luntraru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sârgu probeert naar een medespeler te passen. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel passt de bal in één keer door. Ioanid rent richting de bal. Ioanid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimentul Zimnicea 54%, FC VALISOARA 46%.
Cimentul Zimnicea - FC VALISOARA 0:1