Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: GHENCEA ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8135
STEAUA BUCURESTI REBELS
steaua Tactiek BAR3w
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
33.8 gemiddelde waardering 28.7
good Schieten average
poor Passen average
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Pardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Libiszewski. Pardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kavon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Važanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Važanski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pardo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turkowski met een snel genomen vrije trap. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... Shorunmu bokst de bal weg.

14e minuut.
Ţipa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ţipa raakt geblesseerd tijdens het duel. Rudeanu met een snel genomen vrije trap. Morante bereikt de bal nog maar net als eerste. Morante geeft een hoge lob. Akif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cadario is nu in balbezit. Sauro verovert de bal door een tackle van achteren. Sauro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - REBELS 0:1

26e minuut.
Buitenspel voor Ijeh. Goede buitenspelval van de verdediging. Važanski neemt vlug de vrije trap. Daar is Sima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báder rent richting de bal. Báder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Salach bereikt de bal nog maar net als eerste. Salach passt de bal zonder na te denken. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel. Shorunmu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STEAUA BUCURESTI - REBELS 1:1

36e minuut.
Sima kopt de bal weg. Klungelig pakt Salach de bal. Salach passt de bal met de wreef. Báder rent richting de bal. Báder schiet op doel. Shorunmu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Báder raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tufeanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 50%, REBELS 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STEAUA BUCURESTI - REBELS 1:1

55e minuut.
Važanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Važanski passt de bal met de wreef. Burgoa is nu in balbezit. Daar is Burgoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Potrzebowski de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Şipoş is nu in balbezit. Burgoa verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoa met een sublieme pass. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - REBELS 2:1

66e minuut.
Tufeanu passt de bal zonder na te denken. Važanski probeert naar een medespeler te passen. Burgoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoa haalt uit met een fantastische trap. Shorunmu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - REBELS 3:1

67e minuut.
Sauro speelt de bal door. Ţipa rent richting de bal. Ţipa passt de bal in één keer door. Morante bereikt de bal nog maar net als eerste. Morante geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Şipoş onderschept slim de pass. Burgoa verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoa met een sublieme pass. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 39%, REBELS 61%.
STEAUA BUCURESTI - REBELS 3:1