Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Oțelul Galați A.S.OLIMPIA CIRESANU
Normal Tactiek amical
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 42.4
average Schieten excellent
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Sabou rent richting de bal. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado passt de bal in één keer door. Ionică is nu in balbezit. Ionică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Padineanu passt de bal in één keer door. Ionică rent richting de bal. Ionică passt de bal met de wreef. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:1

11e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Ionică rent richting de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap. Răileanu probeert de bal aan de voet te houden. Prado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Amiloğlu onderschept slim de pass. Amiloğlu met een sublieme pass. Răileanu is nu in balbezit. Ionică onderschept slim de pass. Ionică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:2

13e minuut.
Roşoiu is nu in balbezit. Ionică onderschept slim de pass. Ionică passt de bal in één keer door. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:3

17e minuut.
Padineanu rent richting de bal. Padineanu passt de bal met de wreef. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel. Turcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:4

19e minuut.
Padineanu rent richting de bal. Padineanu met een sublieme pass. Vlădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado onderschept slim de pass. Prado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ionică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:5

24e minuut.
Dobrinescu geeft een hoge lob. Padineanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padineanu passt de bal zonder na te denken. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ... Turcanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:6

30e minuut.
Klungelig pakt Ionică de bal. Ionică geeft de bal voor. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel. Turcanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:7

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latovlevici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bro speelt de bal door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Roşoiu passt de bal zonder na te denken. Ionică is nu in balbezit. Ionică passt de bal zonder na te denken. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:8

40e minuut.
Prado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ionică de bal. Padineanu met een sublieme pass. Ionică rent richting de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Oțelul Galați 77%, A.S.OLIMPIA CIRESANU 23%.
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:9

48e minuut.
Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap. Daar is Dobrinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cani is nu in balbezit. Cani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Cani met een sublieme pass. Prado rent richting de bal. Prado passt de bal in één keer door. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică schiet op doel. Turcanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:10

56e minuut.
Ionică passt de bal zonder na te denken. Cani rent richting de bal. Cani passt de bal in één keer door. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cani geeft een lange en hoge pass. Răileanu heeft problemen om de bal te vangen. Ionică is nu in balbezit. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Beldeanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Petschovschi de bal. Bro speelt de bal door. Ionică rent richting de bal. Ionică haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Cani onderschept slim de pass. Cani geeft de bal voor. Ionică rent richting de bal. Ionică schiet op doel. Turcanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:11

67e minuut.
Butuşan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Răileanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică probeert naar een medespeler te passen. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:12

73e minuut.
Dinescu geeft een hoge lob. Bro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bro passt de bal in één keer door. Butuşan rent richting de bal. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cani is nu in balbezit. Sabou is nu in balbezit. Cani onderschept slim de pass. Cani geeft de bal voor. Ionică krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:13

77e minuut.
Padineanu rent richting de bal. Padineanu passt de bal in één keer door. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică rent richting de bal. Ionică schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Dinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică onderschept slim de pass. Ionică passt de bal zonder na te denken. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Oțelul Galați 72%, A.S.OLIMPIA CIRESANU 28%.
FCM Oțelul Galați - A.S.OLIMPIA CIRESANU 0:13