Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cassandra F.C Fortuna Bucuresti
Normal Tactiek Standard
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra F.C 53%, Fortuna Bucuresti 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cassandra F.C - Fortuna Bucuresti 0:0

49e minuut.
Ganea met de inworp. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Berlea is nu in balbezit. Berlea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - Fortuna Bucuresti 0:1

57e minuut.
Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma met een sublieme pass. Hâncu speelt de bal door. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cucu geeft een hoge lob. Berlea kopt de bal weg. Radu rent richting de bal. Diamandi rent richting de bal. Diamandi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - Fortuna Bucuresti 0:2

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Airinei trapt de bal weg van het doel. Radu kopt de bal weg. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pănican passt de bal met de wreef. Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă passt de bal zonder na te denken. Berlea rent richting de bal. Berlea geeft een lange en hoge pass. Dan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cozma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozma probeert naar een medespeler te passen. Hâncu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veseliu is nu in balbezit. Veseliu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cucu probeert de bal met de borst te controleren. Cucu geeft een hoge lob. Sârgu rent richting de bal. Berlea verovert de bal door een tackle van achteren. Berlea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cassandra F.C - Fortuna Bucuresti 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cassandra F.C 65%, Fortuna Bucuresti 35%.
Cassandra F.C - Fortuna Bucuresti 0:3