Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Oțelul Galați STEAUA BUCURESTI
Normal Tactiek steaua
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 31.8
zwak Schieten goed
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Răileanu probeert de bal aan de voet te houden. Burgoa is nu in balbezit. Burgoa passt de bal zonder na te denken. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Dedu met een sublieme pass. Važanski heeft problemen om de bal te vangen. Važanski geeft de bal voor. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Potrzebowski passt de bal zonder na te denken. Burgoa heeft problemen om de bal te vangen. Burgoa probeert naar een medespeler te passen. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - STEAUA BUCURESTI 0:1

11e minuut.
Parască bereikt de bal nog maar net als eerste. Parască draait met de bal, schiet en ... Akif probeert naar een medespeler te passen. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Važanski rent richting de bal. Pardo rent richting de bal. Važanski speelt de bal door. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turcanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Petschovschi geeft een lange en hoge pass. Turkowski geeft de bal voor. Tufeanu kopt de bal weg. Pardo rent richting de bal. Pardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dobrinescu met een sublieme pass. Răileanu rent richting de bal. Tufeanu onderschept slim de pass. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Važanski rent richting de bal. Važanski speelt de bal door. Pardo rent richting de bal. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Oțelul Galați 83%, STEAUA BUCURESTI 17%.
FCM Oțelul Galați - STEAUA BUCURESTI 0:1

55e minuut.
Tufeanu met een sublieme pass. Burgoa geeft een hoge lob. Daar is Dinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Kavon geeft een lange en hoge pass. Vlădulescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Petschovschi de bal. Pardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - STEAUA BUCURESTI 0:2

57e minuut.
Roşoiu passt de bal in één keer door. Dinescu rent richting de bal. Salach met een sublieme pass. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Turcanu bokst de bal weg. Vlădulescu probeert de bal aan de voet te houden. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Răileanu geeft een lange en hoge pass. Parască controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Salach maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardo is nu in balbezit. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - STEAUA BUCURESTI 0:3

77e minuut.
Potrzebowski rent richting de bal. Burgoa is nu in balbezit. Burgoa passt de bal in één keer door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Salach met een sublieme pass. Burgoa heeft problemen om de bal te vangen. Burgoa speelt de bal door. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ... Turcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

83e minuut.
Vlădulescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgoa met een snelle inworp. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Turkowski met de inworp. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu onderschept slim de pass. Tufeanu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potrzebowski is nu in balbezit. Pardo is nu in balbezit. Pardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - STEAUA BUCURESTI 0:4

89e minuut.
Burgoa onderschept slim de pass. Burgoa geeft de bal voor. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - STEAUA BUCURESTI 0:5

90e minuut.
Roşoiu speelt de bal door. Burgoa rent richting de bal. Burgoa passt de bal in één keer door. Pardo is nu in balbezit. Pardo schiet op doel. Turcanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vlădulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Oțelul Galați - STEAUA BUCURESTI 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Oțelul Galați 76%, STEAUA BUCURESTI 24%.
FCM Oțelul Galați - STEAUA BUCURESTI 0:6