Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fortuna Bucuresti FiatJustitiaPereatMundus
Standard Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Trifu geeft een hoge lob. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea schiet op doel. Vladu bokst de bal weg.

25e minuut.
Smiorcăilă kopt de bal weg. Daar is Ivansuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Anghel rent richting de bal. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Berlea is nu in balbezit. Berlea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cucu verovert de bal door een tackle van achteren. Cucu probeert naar een medespeler te passen. Radu rent richting de bal. Ivansuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cucu geeft een hoge lob. Daar is Bohălţeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diamandi rent richting de bal. Berlea is nu in balbezit. Berlea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Bucuresti 54%, FiatJustitiaPereatMundus 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Bucuresti - FiatJustitiaPereatMundus 0:0

55e minuut.
Radu is nu in balbezit. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea passt de bal in één keer door. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Airinei bokst de bal weg.

61e minuut.
Pănican geeft een lange en hoge pass. Inworp. Savuţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Prunea probeert naar een medespeler te passen. Radu heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Anghel zijn tegenspeler op de grond. Anghel krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Pănican rent richting de bal. Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pănican tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leca raakt geblesseerd tijdens het duel. Ivansuc wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fortuna Bucuresti 44%, FiatJustitiaPereatMundus 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fortuna Bucuresti - FiatJustitiaPereatMundus 0:0