Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tricolorul Breaza Fortuna Bucuresti
Normal Tactiek Standard
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Smiorcăilă is nu in balbezit. Smiorcăilă passt de bal zonder na te denken. Rareşoaica speelt de bal door. Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klungelig pakt Radu de bal. Ristoiu onderschept slim de pass. Ristoiu met een sublieme pass. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Airinei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - Fortuna Bucuresti 1:0

26e minuut.
Radu is nu in balbezit. Iovan is nu in balbezit. Rareşoaica met een sublieme pass. Bălţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - Fortuna Bucuresti 2:0

29e minuut.
Doru met een sublieme pass. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu met een sublieme pass. Bălţatu rent richting de bal. Bălţatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - Fortuna Bucuresti 3:0

43e minuut.
Pănican passt de bal zonder na te denken. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi passt de bal zonder na te denken. Berlea rent richting de bal. Berlea haalt uit met een fantastische trap. Soare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolorul Breaza 43%, Fortuna Bucuresti 57%.
Tricolorul Breaza - Fortuna Bucuresti 3:0

47e minuut.
Cucu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ristoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ristoiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Călugăru de bal. Călugăru met een sublieme pass. Cucu rent richting de bal. Bălţatu verovert de bal door een tackle van achteren. Bălţatu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Pănican met een sublieme pass. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu speelt de bal door. Doru rent richting de bal. Doru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tricolorul Breaza - Fortuna Bucuresti 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tricolorul Breaza 43%, Fortuna Bucuresti 57%.
Tricolorul Breaza - Fortuna Bucuresti 4:0