Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: FCSB(#1) Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3017
FCSB(#1) Messi11
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Drăgoi rent richting de bal. Drăgoi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drăgoi. Pârvan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Solomon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bunoaica probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB(#1) - Messi11 1:0

26e minuut.
Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nicolaescu de bal. Pârvan rent richting de bal. Pârvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ichim met een sublieme pass. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Pârvan rent richting de bal. Pârvan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nicolaescu met een sublieme pass. Solomon rent richting de bal. Solomon speelt de bal door. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rădoi met een harde bal richting middenveld. Nicolaescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Solomon de bal. Pârvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pârvan draait met de bal, schiet en ... Rădoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB(#1) 51%, Messi11 49%.
FCSB(#1) - Messi11 1:0

46e minuut.
Proteasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Proteasa passt de bal met de wreef. Drăgoi is nu in balbezit. Pârvan onderschept slim de pass. Pârvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Solomon met een sublieme pass. Pârvan rent richting de bal. Pârvan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB(#1) - Messi11 2:0

65e minuut.
Bunoaica geeft een hoge lob. Inworp. Nicolaescu met de inworp. Solomon rent richting de bal. Solomon geeft een hoge lob. Rădoi bokst de bal weg.

69e minuut.
Pârvan kopt de bal weg. Solomon is nu in balbezit. Bercu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bercu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Bunoaica geeft een hoge lob. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan maakt een afschuwelijke overtreding. Crăcan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB(#1) 36%, Messi11 64%.
FCSB(#1) - Messi11 2:0