Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Onesti kivano
Normal Tactiek b
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 40.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Cârstoiu heeft problemen om de bal te vangen. Wesely rent richting de bal. Cârstoiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cârstoiu krijgt een gele kaart. Wesely raakt geblesseerd tijdens het duel. Mule kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Cazan heeft problemen om de bal te vangen. Mule rent richting de bal. Mule speelt de bal door. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Iannuccillo passt de bal zonder na te denken. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely draait met de bal, schiet en ... Cârstoiu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Onesti - kivano 0:1

7e minuut.
Mule passt de bal zonder na te denken. Wesely is nu in balbezit. Wesely passt de bal zonder na te denken. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Diaconu trapt de bal weg van het doel. Nogalski kopt de bal weg. Daar is Cazan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Mule kopt de bal weg. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu passt de bal zonder na te denken. Iannuccillo heeft problemen om de bal te vangen. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wesely onderschept slim de pass. Wesely probeert naar een medespeler te passen. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap. Sterescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Onesti - kivano 0:2

17e minuut.
Sánchez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Mule speelt de bal door. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wesely passt de bal met de wreef. Abel rent richting de bal. Abel geeft een hoge lob. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mule onderschept slim de pass. Mule met een sublieme pass. Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely onderschept slim de pass. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Onesti - kivano 0:3

28e minuut.
Roşoga geeft een lange en hoge pass. Mule kopt de bal weg. Daar is Pufleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap. Sterescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Onesti - kivano 0:4

30e minuut.
Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan met een sublieme pass. Sánchez Sánchez speelt de bal door. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Onesti - kivano 0:5

38e minuut.
Frusina is nu in balbezit. Nogalski verovert de bal door een tackle van achteren. Nogalski geeft een lange en hoge pass. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Abel de bal. Abel geeft een hoge lob. Sterescu bokst de bal weg. Wesely is nu in balbezit. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Onesti - kivano 0:6

39e minuut.
Frusina speelt de bal door. Burduşel rent richting de bal. Iannuccillo begaat een overtreding. Iannuccillo krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Wysokiński geeft de bal voor. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo probeert naar een medespeler te passen. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel. Sterescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Onesti - kivano 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Onesti 68%, kivano 32%.
FC Viitorul Onesti - kivano 0:7

47e minuut.
Mule geeft een hoge lob. Daar is Pufleanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cârstoiu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sánchez Sánchez geeft de bal voor. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely met een sublieme pass. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Białożyt passt de bal met de wreef. Sánchez Sánchez is nu in balbezit. Sánchez Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Wesely rent richting de bal. Wesely haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Paderewski trapt de bal weg van het doel. Sánchez Sánchez met een sublieme pass. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

78e minuut.
Cârstoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstoiu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abel met de inworp. Wesely geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sterescu niet meer kan verder spelen. Grozavu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Onesti 72%, kivano 28%.
FC Viitorul Onesti - kivano 0:7