Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fulgerului Poiana Curățele
Normal Tactiek 343
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Noica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Greuceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coinac rent richting de bal. Coinac draait met de bal, schiet en ... Szekely bokst de bal weg.

29e minuut.
Pitrescu is nu in balbezit. Pitrescu probeert naar een medespeler te passen. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horovăţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu passt de bal zonder na te denken. Dandu rent richting de bal. Dandu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bojin de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Oraşan geeft de bal voor. Hilă kopt de bal weg. Raican probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Szekely verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Oraşan rent richting de bal. Coinac verovert de bal door een tackle van achteren. Coinac passt de bal in één keer door. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerului 51%, Poiana Curățele 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fulgerului - Poiana Curățele 0:0

51e minuut.
Eftene geeft de bal voor. Horovăţ rent richting de bal. Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac verovert de bal door een tackle van achteren. Coinac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu speelt de bal door. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac schiet op doel. Szekely maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fulgerului - Poiana Curățele 1:0

63e minuut.
Horovăţ is nu in balbezit. Horovăţ haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Raican de bal. Coinac rent richting de bal. Coinac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Preda rent richting de bal. Pătra rent richting de bal. Preda begaat een overtreding. Preda krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Cimbru rent richting de bal. Oraşan is nu in balbezit. Oraşan probeert naar een medespeler te passen. Dandu rent richting de bal. Dandu schiet op doel. Bărnuţiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fulgerului 40%, Poiana Curățele 60%.
Fulgerului - Poiana Curățele 1:0