Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:00
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: ArenA
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 18978
AFC AJAX Botoşani kivano
Off. MOD Tactiek b
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 45.5
very good Schieten very good
average Passen good
weak Verdedigen very good


3e minuut.
Mule probeert naar een medespeler te passen. Daar is Białożyt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białożyt met een sublieme pass. Abel is nu in balbezit. Abel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wesely rent richting de bal. Wesely passt de bal in één keer door. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo schiet op doel. Theodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC AJAX Botoşani - kivano 0:1

13e minuut.
Mule probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iannuccillo de bal. Iannuccillo probeert naar een medespeler te passen. Wesely is nu in balbezit. Wesely geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu probeert naar een medespeler te passen. Lică bereikt de bal nog maar net als eerste. Copită onderschept slim de pass. Copită draait met de bal, schiet en ... Paderewski bokst de bal weg.

22e minuut.
Wysokiński is nu in balbezit. Zăncescu onderschept slim de pass. Zăncescu passt de bal met de wreef. Copită bereikt de bal nog maar net als eerste. Copită schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC AJAX Botoşani - kivano 1:1

29e minuut.
Iorgulescu probeert naar een medespeler te passen. Copită bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lică. Lică krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Nogalski met een sublieme pass. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely met een sublieme pass. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AJAX Botoşani 58%, kivano 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC AJAX Botoşani - kivano 1:1

57e minuut.
Nogalski passt de bal met de wreef. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel passt de bal in één keer door. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap. Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Mule probeert naar een medespeler te passen. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely passt de bal in één keer door. Daar is Iannuccillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuccillo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ploeşteanu rent richting de bal. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iannuccillo de bal. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap. Theodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Sánchez Sánchez rent richting de bal. Sánchez Sánchez passt de bal met de wreef. Daar is Iannuccillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Sánchez rent richting de bal. Sánchez Sánchez geeft een lange en hoge pass. Theodor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Tănase kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez Sánchez speelt de bal door. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nogalski geeft de bal voor. Daar is Ianculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ... Theodor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nogalski probeert naar een medespeler te passen. Abel rent richting de bal. Abel probeert naar een medespeler te passen. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo schiet op doel. Theodor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Iorgulescu passt de bal in één keer door. Zăncescu is nu in balbezit. Zăncescu passt de bal in één keer door. Copită rent richting de bal. Copită haalt uit met een fantastische trap. Paderewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC AJAX Botoşani 62%, kivano 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AFC AJAX Botoşani - kivano 1:1