Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Johici Poiana Curățele
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nicoliţă met een sublieme pass. Magheru is nu in balbezit. Gorie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorie krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu passt de bal in één keer door. Raican is nu in balbezit. Grigor verovert de bal door een tackle van achteren. Grigor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ovidiu is nu in balbezit. Noica geeft een hoge lob. Vălăhuţă is nu in balbezit. Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Johici - Poiana Curățele 0:1

39e minuut.
Gorie passt de bal zonder na te denken. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac rent richting de bal. Strujac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Raican geeft een hoge lob. Inworp. Magheru met een snelle inworp. Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Johici 38%, Poiana Curățele 62%.
Real Johici - Poiana Curățele 0:1

53e minuut.
Raican geeft de bal voor. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă speelt de bal door. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Magheru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vulpeşean komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Secară trapt de bal weg. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigor probeert naar een medespeler te passen. Ovidiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovidiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szekely trapt de bal weg van het doel. Nicoliţă kopt de bal weg. Ovidiu rent richting de bal. Ovidiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mecu speelt de bal door. Nicoliţă is nu in balbezit. Nicoliţă geeft de bal voor. Vulpeşean is nu in balbezit. Vulpeşean haalt uit met een fantastische trap. Szekely bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Johici 39%, Poiana Curățele 61%.
Real Johici - Poiana Curățele 0:1