Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukcharesti Forza FC Lumânarea Brăilei
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Românaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comaniciu. Românaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobranschi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Românaş de bal. Românaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - FC Lumânarea Brăilei 1:0

6e minuut.
Garjelea verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi passt de bal zonder na te denken. Vlad is nu in balbezit. Vlad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Dobranschi met een sublieme pass. Gânsac rent richting de bal. Arghezi begaat een overtreding. Gânsac wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gânsac kan niet meer verder spelen. Decebal komt het veld opgelopen. Dobranschi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mirea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Românaş controleert de bal met de borst. Românaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - FC Lumânarea Brăilei 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukcharesti Forza 60%, FC Lumânarea Brăilei 40%.
Bukcharesti Forza - FC Lumânarea Brăilei 2:0

58e minuut.
Dică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bondăreţ rent richting de bal. Bondăreţ met een sublieme pass. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Românaş passt de bal zonder na te denken. Comaniciu is nu in balbezit. Stufosu onderschept slim de pass. Decebal rent richting de bal. Decebal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jianu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Manolescu met een snelle inworp. Decebal rent richting de bal. Decebal geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu is nu in balbezit. Stufosu probeert naar een medespeler te passen. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukcharesti Forza - FC Lumânarea Brăilei 2:1

75e minuut.
Garjelea met een snelle inworp. Dobranschi met een sublieme pass. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş is nu in balbezit. Românaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Comaniciu verovert de bal door een tackle van achteren. Comaniciu speelt de bal door. Vlad rent richting de bal. Vlad schiet op doel. Băboiescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Stanciu is nu in balbezit. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Stufosu onderschept slim de pass. Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukcharesti Forza 57%, FC Lumânarea Brăilei 43%.
Bukcharesti Forza - FC Lumânarea Brăilei 2:1