Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Johici AFC AJAX Botoşani
Normal Tactiek Off. MOD
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 34.5
zwak Schieten formidabel
zwak Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Grigor is nu in balbezit. Postelnicu verovert de bal door een tackle van achteren. Dodos speelt de bal door. Copită is nu in balbezit. Copită draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Ilie onderschept slim de pass. Ilie geeft een hoge lob. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Grigor is nu in balbezit. Grigor haalt uit met een fantastische trap. Theodor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Dimitrie is nu in balbezit. Iorgulescu is nu in balbezit. Iorgulescu met een sublieme pass. Copită heeft problemen om de bal te vangen. Copită haalt uit met een fantastische trap. Secară probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Johici - AFC AJAX Botoşani 0:1

21e minuut.
Dimitrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dimitrie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Iorgulescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nicoliţă probeert de bal aan de voet te houden. Copită is nu in balbezit. Copită schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Johici - AFC AJAX Botoşani 0:2

27e minuut.
Goga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicoliţă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zăncescu. Zăncescu krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Decebal probeert naar een medespeler te passen. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos passt de bal in één keer door. Copită bereikt de bal nog maar net als eerste. Copită haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Decebal probeert naar een medespeler te passen. Stănică rent richting de bal. Dodos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dodos naar de kleedkamers voor een vroege douche. Stănică raakt geblesseerd tijdens het duel. Decebal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grigor is nu in balbezit. Grigor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Iorgulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dimitrie rent richting de bal. Dimitrie speelt de bal door. Copită rent richting de bal. Copită schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Iorgulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgulescu probeert naar een medespeler te passen. Copită is nu in balbezit. Zăncescu rent richting de bal. Zăncescu schiet op doel. Secară kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Johici - AFC AJAX Botoşani 0:3

42e minuut.
Ianculescu passt de bal in één keer door. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie speelt de bal door. Zăncescu is nu in balbezit. Zăncescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Decebal heeft problemen om de bal te vangen. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie passt de bal in één keer door. Copită rent richting de bal. Copită haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Johici 59%, AFC AJAX Botoşani 41%.
Real Johici - AFC AJAX Botoşani 0:3

46e minuut.
Ovidiu rent richting de bal. Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu passt de bal zonder na te denken. Copită bereikt de bal nog maar net als eerste. Copită draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ianculescu geeft een lange en hoge pass. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie passt de bal in één keer door. Daar is Copită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copită haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Petcu geeft een hoge lob. Nicoliţă heeft problemen om de bal te vangen. Iorgulescu met een sublieme pass. Zăncescu rent richting de bal. Zăncescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Ianculescu met een snelle inworp. Iorgulescu speelt de bal door. Copită is nu in balbezit. Copită draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Johici - AFC AJAX Botoşani 0:4

60e minuut.
Decebal rent richting de bal. Iorgulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iorgulescu probeert naar een medespeler te passen. Zăncescu is nu in balbezit. Zăncescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Secară met een sublieme pass. Iorgulescu kopt de bal weg. Daar is Dimitrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Copită is nu in balbezit. Copită schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zăncescu probeert naar een medespeler te passen. Dimitrie is nu in balbezit. Iorgulescu speelt de bal door. Copită rent richting de bal. Copită schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Dimitrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iorgulescu speelt de bal door. Vălăhuţă heeft problemen om de bal te vangen. Copită rent richting de bal. Copită schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Secară trapt de bal weg. Inworp. Dimitrie met een snelle inworp. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorgulescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Klungelig pakt Goga de bal. Goga geeft een lange en hoge pass. Dimitrie is nu in balbezit. Dimitrie haalt uit met een fantastische trap. Secară probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Johici - AFC AJAX Botoşani 0:5

78e minuut.
Manole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nicoliţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Zăncescu zijn tegenspeler op de grond. Zăncescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Ploeşteanu met een harde bal richting middenveld. Dimitrie is nu in balbezit. Iorgulescu met een sublieme pass. Copită bereikt de bal nog maar net als eerste. Copită schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ploeşteanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Copită, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă rent richting de bal. Copită onderschept slim de pass. Copită draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Johici - AFC AJAX Botoşani 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Johici 54%, AFC AJAX Botoşani 46%.
Real Johici - AFC AJAX Botoşani 0:6