Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: kivano Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15169
kivano Turda FC
b Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 19
very good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Sánchez Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Sánchez geeft de bal voor. Iannuccillo kopt de bal weg. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Oprea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Macheo geeft een lange en hoge pass. Bălţeanu probeert de bal met de borst te controleren. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap. Oprea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - Turda FC 1:0

19e minuut.
Abel onderschept slim de pass. Abel met een sublieme pass. Mule probeert naar een medespeler te passen. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Mule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă met een sublieme pass. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ianculescu rent richting de bal. Mule verovert de bal door een tackle van achteren. Mule passt de bal in één keer door. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Iannuccillo de bal. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo verovert de bal door een tackle van achteren. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - Turda FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kivano 30%, Turda FC 70%.
kivano - Turda FC 2:0

53e minuut.
Sánchez Sánchez rent richting de bal. Sánchez Sánchez passt de bal zonder na te denken. Iannuccillo rent richting de bal. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap. Udreanu probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - Turda FC 3:0

55e minuut.
Macheo rent richting de bal. Gherea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macheo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macheo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo draait met de bal, schiet en ... Oprea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - Turda FC 4:0

57e minuut.
Stângă is nu in balbezit. Wesely verovert de bal door een tackle van achteren. Wesely passt de bal in één keer door. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - Turda FC 5:0

59e minuut.
Ianculescu is nu in balbezit. Mule onderschept slim de pass. Mule probeert naar een medespeler te passen. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sánchez Sánchez rent richting de bal. Stângă is nu in balbezit. Mule met een sublieme pass. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - Turda FC 6:0

65e minuut.
Białożyt verovert de bal door een tackle van achteren. Białożyt speelt de bal door. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - Turda FC 7:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białożyt rent richting de bal. Sánchez Sánchez rent richting de bal. Sánchez Sánchez geeft een hoge lob. Oprea bokst de bal weg. Wesely springt en kopt de bal. Oprea bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Ianculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mule met een sublieme pass. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Wesely schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bălţeanu de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Udreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - Turda FC 8:0

81e minuut.
Białożyt heeft problemen om de bal te vangen. Białożyt geeft een lange en hoge pass. Udreanu controleert de bal met de borst. Iannuccillo is nu in balbezit. Iannuccillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kivano - Turda FC 9:0

84e minuut.
Sánchez Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Białożyt is nu in balbezit. Sánchez Sánchez geeft een hoge lob. Wesely rent richting de bal. Wesely schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Abel passt de bal met de wreef. Iannuccillo rent richting de bal. Mule bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuccillo schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kivano 23%, Turda FC 77%.
kivano - Turda FC 9:0