Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lumânarea Brăilei Poiana Curățele
424 Tactiek 343
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Cimbru bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi speelt de bal door. Stanciu rent richting de bal. Stanciu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ovedenie geeft een hoge lob. Bondăreţ kopt de bal weg. Raican rent richting de bal. Stanciu onderschept slim de pass. Stanciu haalt uit met een fantastische trap. Szekely probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Jianu passt de bal zonder na te denken. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noica krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Strujac verovert de bal door een tackle van achteren. Strujac passt de bal met de wreef. Petcu rent richting de bal. Dandu is nu in balbezit. Dandu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lumânarea Brăilei - Poiana Curățele 0:1

17e minuut.
Comaniciu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oraşan. Comaniciu raakt geblesseerd tijdens het duel. Comaniciu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Hilă de bal. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mirea speelt de bal door. Vlad rent richting de bal. Vlad passt de bal zonder na te denken. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumânarea Brăilei 60%, Poiana Curățele 40%.
FC Lumânarea Brăilei - Poiana Curățele 0:1

48e minuut.
Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu verovert de bal door een tackle van achteren. Petcu speelt de bal door. Strujac rent richting de bal. Strujac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cinpoeru kopt de bal weg. Noica is nu in balbezit. Stanciu maakt een afschuwelijke overtreding. Stanciu krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Comaniciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu onderschept slim de pass. Dandu met een sublieme pass. Stanciu is nu in balbezit. Stanciu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lumânarea Brăilei 56%, Poiana Curățele 44%.
FC Lumânarea Brăilei - Poiana Curățele 0:1